necdet abı sakaryadaymıs o yuzden katılamıo erol abı???????
ulasamıcazmı???**
necdet abı sakaryadaymıs o yuzden katılamıo erol abı???????
ulasamıcazmı???**
öymen ben gelemiyorum içişlerinden ziyade hava şartları,
malum ben acemiyim nolur nolmaz
görüşürüz baskan nereye dogru cıkıosun???????????????
istanbul yagmurluyken de guzel tabı........
hele ıstanbul yagmurluyken motor kullanmak ayrı guzel..........
söyle bi rumeli hisarına dogru uzanıyım biraz oturup manzaraya karsı kolamı yudumlayayım sonra allah kerim
baskan sahıle ınıosan rumelı hısarı derken takıl bende cıkıp gelırım kolada getırırım sana
hatta bıde tarabyada cay ıcerız
tamam olur ara beni oradan da bi usaga gidip gelelim bari bakıyım kaç km miş yol
heheh sen cıkımomusun sımdı ben 11:15 te cıkmıs olurum 11:30 da da rumeli hisarı sahılde
2 saat var yanı takıl sen
bi yarım saat içinde cıkarım belli olmas sagım solum
bu arad usakta 501 km miş gidip gelsemmi canım sıkkın cok
sen sımdı nerdesın ona gore?????
ben sana guzergah belırllım usaga gıtmeden
rumelı hısarına dogru
üstadlar bugün eğitimdeydimya baya yorgunum uyumuş kalmışım hoş banada ulaşsaydınız bile gelemezdim size iyi gezmeler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
eğitim nası gectı abı?................
çok iyi geçti meğerse ben motora çin işkencesi yapıyormuşumda haberim yokmuş
yarında gidicez
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
iyi abı hadı hayırlısı nese ben cıkıyorum sımdı ozgure ulasırsam bulusuruz buyuk ıhtımal gorusmek uzere
eve gıdebılırsem evden devam ederım
saol size iyi gezmeler 25 karakter
selamlar ben geldım ozgurde gıtmıstır muhtemelen bol maceralı bı sahıl keyfınden sonr5a evde olmak pek iç açıcı diil resimleri atıorum şimdi
neler yapınız bakem 25 bakem
bısı yapmadık abı yenıkoyde bulusup tarabyada bırer cay (özgüre kola) içtik sonra cevre yoluna bıraktım ozgurude bı ara ozgur bısıler yaptı yarın anlatsın oda surpriz olsun
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)