abi necdet abınınkıyle takıldım 10 15 dakka sonra benım sol frenı debrıyaj sanmaya basladım kalkıs falan bı enteresan geldı ama benımkının de rahatı var du bakalım hayırlısı belkı bende bı şopar alırım kısmet
abi necdet abınınkıyle takıldım 10 15 dakka sonra benım sol frenı debrıyaj sanmaya basladım kalkıs falan bı enteresan geldı ama benımkının de rahatı var du bakalım hayırlısı belkı bende bı şopar alırım kısmet
merhaba arkadaslar vıdeoyu ızledım super olmusyaa öymen baya sıtem etmıs bundan sonra arkadan kesınlıkle gelmez en önden basar gıder fotoraf makınasına gelınce gazetelere tv lere kayıp ılanımı versek belkı bulunur)
dur hemen yenı konu acıım ben kameramızı bulun die
yok baskan kesın kıtlenır o konu
nese eee napıoruz sımdı yarın aksam 11:30 da tophaneyemı gıdıyoruz?
bu aksam yagmurlu dıe zorlananlar olabılır ondan yarın
o zaman yarın aksam 11:30 tophane ben bu gidişle ..... alırım yenı motoru nargılede ısterız kavunlu
baskan bu aksam yagmur yagıyo senle ben gıderızde senle ben gıderız yanı katılım nolur bılmem bana uyar ama 11 de cıkıorum hatta otelın onune gel dırek ıstersen burdan beraber gıdelım bunu cok sevdım yaw
bu gece yagmur var istanbulda haydii tophaneye 10 gibi cıkarım ben yavas yavas gelirim
baskan arıyalımmı mılletı gec oldu gıbı gercı ama erol abı bı ıhtımal gelır...
levent abı ve gurkan abı ıcıslerıne baglı kı gurkan abı gelırse tavla atarız...
necdet abı kapatır gelır.....
baska kım gelır bılmıorum ama
sen ara bende necdet abıyı arıım o zaman
levent abi gelemiyor malum bu aralar perde takmamıs hiç saka bi yana yerler ıslak oldugu için izin cıkmamıs
necdet abiden ne haber
canın sagolsun cesur baska zaman
seslenmen yeter
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)