okey öymen ..........................................
okey öymen ..........................................
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
o zaman byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...................... ..................
görüşürüz başkan.........
ne zaman istersen ara erol abi hemen geliriz bu arada olcayıda görmüş olurum malum görüşemiyoruz uzun zamandır
okey.............................................. ...
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ben beylikdüzünde çay molası için dururken cebinden düşecek gibi olduğunu gördüm makinanın ama bişey söylemeye kalmadan baktım eliyle kontrol ediyor Fırat, yani farkındaydı düşebileceğinin:(
neyse desene grup fotosuz kaldık
erol abi zaten bundan sonraki gezilerde resimleri ben cekicem
kameradan bi numara cıkmadı gibi bişey
öymenin biraz serzenişleri vardı onları yayınlıyacam
abi bekliyoruz eskicide elindekileri atmadı konuya
MERHABA ARKADASLAR RESIMLERE BAKTIM GUZEL BIR GUN GECIRMISSINIZ FOTOGRAF MAKINASINA UZULDUM NEJDET ABIDE ESKI TURK FILMI ARTISLERI GIBI CIKMIS RESIMDE (60 yıllar kadır ınanır) mısalı
bu arada ÖZGUR hala kola ıcıyo yaa mıden patlıycak kardes yeder
özgür kola hastası bir adamdır aç karnına içiyor oda bir şeymi
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
günaydın erol abi lokanta sahibi o kadarda hazırlıklı degildi yedigün bile içtim
Herkese Günaydınnn kazasız belasız ve bol kazançlı bir gün dilerim
herkeze günaydın hayırlı işler bol kazançlar
ya fıratın makinaya üzüldüm isterseniz bir hasırcılara çay içtiğimiz yere bir sorayım
şans bu bellimi olur.
Günaydın herkese,
Levent bence sor oralarda düşmüş olabilir gerçekten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)