öymen yeni videoları atmış mı başkan ben göremedim
öymen yeni videoları atmış mı başkan ben göremedim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Beyler, Gelişim Sürücü Kursu daha önce teorik olarak verilen Güvenli Sürüş Eğitimini yine Kemal Berker önderliğinde pratik olarak düzenleyecek. Honda'da verilen eğitimle paralel, GS1 ve GS2' yi kapsayacak şekilde, 1 tam günde kendi motorlarınızla yapılan bir eğitim. Gerçekten bu eğitimlere katılmadan aslında uzun yola bile çıkmamak lazım. Gün konusunda mutabakata varamadık ama ben ayın 27'sini önerdim çünkü diğer günlerde geziler var. 8 kişi gerekiyor. Katılmak isteyen varsa 27'sine belirleyelim topluca şimdiden. Forumlarda ilgili topiği bulabilirsiniz.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
arkadaşlar biyere gidilcekse banada haber verin yaww bende evdeyim sıkıldım bak sarıyer olur işte wALLA bi de kumpir ne gider ama haaa...
levent abi senin servis işi için yukinin merkez telefonunu sana öm den gönderdim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
teşekkür ederim abi 25 b25 255
eyvallah abi bişey değil sen saol
erol dayı al artık sende bi chopper yaw
Erol abi Cumartesi gidecekmiyiz bakmaya ???
bir terslik olmazsa ewet gidicez abi
Hayırlısı, bu arada sarıyer fatihleri geldiler ama hadımköy üzerinden herhalde sarıyerden memnun kalmadılar
nereye gitmişler kelebekler
Levent Hadımköy tarafına gittik dedi tam olarak neresi bilmiyorum ama sanırsam belkim galiba göl kenarına inmişler birde Doktorun egzosun ses olayına uğramışlar ama farklı bir egzosmuş sanırım sesinden pek memnun kalmamışlar galiba nete bir girsinler detayları öğreniris...
abi eksik gitmişler voltran oluşmadı ya işleri rast gitmemiştir
doktor nerelere gittiniz resim varsa isterük
ve günün bombası gelirken öymeni kaybettik
ikinci bomba fırat fotograf makinesini kaybetti
üçüncü bomba fitesli motosiklet kullanma girişimleri berbat gecti
göl kenarında ufak bi kamp girişimi yaptık resimler varda dediğim gibi kayıplar ortaya cıksında bi hayırlısıyla
kaiser bende düşünüyordum ama konu pek aktif degil herhalde
özgür vitesli bi kullan sukuturun yüzüne bakmazsın tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)