abi ben izin almadan bir yere gidemiyorum gidersem başıma muhakkak bir iş geliyor
izin almadan terkos gölü tarafına ava gitmiştim 8 metre yuvarlandım ayağımı kırıyordum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
heheheee walla erkek milleti dünyaya kadından tırsmak için mi geldi ne?
bu da bişekilde muhtaç olduğumuz anlamına geliyo o zaman evet o vakit yaşasın kazlar...
gecmıs olsun abı zor abı yaa gercı ben sızın gıbı eskı deyılım bır bucuk sene oldu evlenelı hala alısamadım ısten cık eve evden cık ıse 10 dakıka gec kalsan hemen telefon valla keske annemın babamın evın de kalaydım onlara bukadar cok hesap vermıyodum en azından
ya shock kardeşim sen şimdiden vermişsin dizginleri ohooooo işin zor senin valla
walla ben düşünmüyom şimdilik bööle iyi
selamlar sevgiler saygılar ben geldim haberınız olaaaaaaaaaaaa
offfff offfffffff istanbuldan kalmamış kimse uyumayın bakem yarın izinliyim ama gezeriz uyuyun ben hem çalışıyorum hem istanbul mt'ye bekçilik yapıyorum..........
yarın nere gıdıcez uyanınca konusun ben sabahtan annemı hastaneye goturcem gelınce yazarım sıze sabah konusamassak
ohhh be sonunda biri yazdı istanbul mt ye bende floodsuz bi günaydın mesajı atiimm...
günaydın istanbul ....
günaydın istanbullu.......
hehe oldu
hava pek hoş değil ama ne yapmayı düşünüyorsanız haber verin bende uyarsa varım
günaydın istanbul istanbulda yüregi atan herkese günaydın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ooo günaydın erol abi sanada pek bi yakıştı bu giriş
iştesin değilmi???????seni katamayız bugun yanımıza gıbı
abiler işten cıktım cıkalı bı uyku durmu var bı yarım saat bı saat kestırıım yıne burdayım bu arada plan yaparsanız benı uuzun surelı caldırın uyanırım ama mutlaka deneyın bı ıkı kezde olmayabılır
saol öymen evdeyim işe gitmedim
erol abi hayırdır hastalık falan yok inşallah ??
1 mayıs izini abi yarında allah nasip ederse honda gebzeye servisle mi gitsem akrabanın motorumu alsam kendi aracımla mı gitsem karar veremedim
biz başkanla buluşuyoruz ben yanan arka firene balata taktırmaya gidiyorum 4 leventte buluşucaz gelmek isteyen varsa gelsin
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)