yagmurda motosiklet sürmek iyi olurdu ancak bende motosiklet yok perşembe gitsek
yagmurda motosiklet sürmek iyi olurdu ancak bende motosiklet yok perşembe gitsek
haklısın abi ne o öle kafes gibi
bakalım haberlesiriz zaten buöymen rahat durmaz
anlamadım abiler tophanemi yoksa iğneadamı?
hop beni untmayın nereye gaz açıcaz bakem
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi ekonomı battı benım
:D:D
ıgneada cok kasar........
yagmur dolayısıla levent abının acıkaskıda kotu olur
tophane iyi gibi
he fantazı yapalım otobusle ıgneadaya gıdelım dersenız gelırım........
hem bısılerde ıcebılırız
eyvallah doktor çalışırız ama gidmiçektimde bu hafta honda'ya eğitime gidicem o yüzden işteyim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bu honda egıtımı nasıl oluo kac para verıoz ne zaman yapıolar kac gun bı bılgı alsamda vıteslı motora gecmek için egıtseler benı
tahmini 2007 senesinin eğitimi doldu bu sene 280 ytl idi 140ytl banka hesabına havale geri kalanda eğitim günü ödeyecegiz sitesine bak yeterli açıklama var ben güvenli sürüş 1 den başladım
hmm ok anlaım 2007 dolmussa olmaz zaten abı ben baska bı yerden alırım bızım bı musterı yarıs lısansı ve egıtım veren ı sırketın sahıbımıymıs neymıs kartını vermıstı o kartı bulıım ben
kakava şenliğine gidelim mi?????
arkadaşlar benım cıkmam gerekıyor artık görüşmek üzere iyi bakın kendınıze 11 de canlı baglantıya devam ederım.........
erol abi ben calısmıo olursam mutlaka gelmeye c alısırm
özgür şu kakava şenliğine gaz açalım mı bi araştır ya başkan
Nereye Gıdıyorsak Benıde Yazın Arkadaslar Lısteye TAVŞAN gıbı Heryere Gıderım Ben sizinle ( benım karıyı kandırıp memlekete gonderır sem tabıkı)
gurkan abı erol dayı yapmayın ya benı arkadaslara mahcup etmeyın ne cam sılmesı tasfırın erkeyız bız saka bır yana abı valla hıc bırseyden korkmam kımseden cekınmem ama karıdan korkuyorum ( bıraz) abı ben uyurken guzel uykumda karı 10 sefer uyanıyor herseyı yapar abı en hazırlıksız zaman o yuzden sızde bıraz tırsın bence
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)