herkese gunaydın..........
o uykusuzluktan sonra 17 satt uyumusum.....
resımlere bakıyorum hemen...........
erol abı sende motor bakıomusun galıba uyku sersemı yanlıs anlamadıysam hayırlı olsun
erol abim motor alacak ve ben duracağım
hayatta olmaz kaçta gidecekseniz banada haber verin,
kamber olarak bende varım
hem böylelikle filmdeki(wıld hogs)bütün karakterlerde tamamlanıyor
hadi hayırlısı bakalım sonunda
filmdeki tüm karakterler?????????????
iyi dilekleriniz için teşekkürler//gidiş saati belli değil haberleşiriz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
toplanıp gitmek lazım(evliler için sıkar gibi)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hee anladım aman abı patlayıp nereye gıdıosunuz şimdi bunları yapıosanız sız tekırdaga gelmek ıcın (perde asmak,yemege ve sinemaya gıtmek vs...)
patlamak için neler yaparsınız allah bılır
abi bir arkadaş bahsetmişti bende onun yalancısıyım ama,sakın evdekilerle gitmeyin diyor
öymen ağzına sağlık motoru ne yaptın baktırdın mı
saol abı yok daha yenı uyandım yarın baktırıcam bugunde kullanıcam tabı.........
dun gelırken arka frenı sıktım ama kullanmıyorum balatalar bıttı tabı
on frenle gıt gel
hızlanmasında sorun yok ama gayet ıyı duzeldı heralde bız ıkı kısı gıderken frende sıkınca tekerı motor ısındı bıraz dun donusta baya ıyıydı
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)