geçenlerde bir müşterimde gördüm adam herhalde türkçe biliyordu dedim ki yarmayı verde bir güleş tutturalım adam anlamış ki gülüyordu
geçenlerde bir müşterimde gördüm adam herhalde türkçe biliyordu dedim ki yarmayı verde bir güleş tutturalım adam anlamış ki gülüyordu
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın arkadaslar bakırköy buluşma yerinden hareket etmeden beni bi arayın bakırköyden yada beylikdüzünden katılacam bende
beylikdüzünde görüşmek üzere arkadaşlar
buarada doktordan haberi olan varmı ??
herkez dondumu arkadaslar?birisi gelince elınde foto varsa atsında bakalım ne yapmısık)
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
merhaba arkadaslar ben sımdı geldım yaw nasıl ısbu kıcımın ustune oturamıyorum ne bıcım koltugu varmıs bu motorun gezıye deyılde sankı kopru altında calısmısım gıbı sızlıyor bır hafta oturamam herhal ustune yakıcımı yada motorun koltunu deyıstırmek lazım:D
herseye ramen cok guzel dı hepınıze ayrı ayrı tskler ortam bır harıkaydı enyakın zamanda tekrarlıyalım ( resımlerıde bır an once gormek ıstıyorum)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
evet abı ya resımler resimler resimlerrr............
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
vallahi bende resimleri bekliyorum
selamlar gecen haftayi motor tamiriyle bu haftayida hastalikla gecirdigim icin aranizda olamadim bir suredir.
bu resimleri bi gorelim bizde merak ediyoruz gelemesekte gormek hakkimiz degilmi?
motociklet
abiler kardesler heycana gerenk yok bu gece yada yarın fotolar burfaya gelmıs olur.......
ben artık ayakta duramıyorum.................
iyi geceler herkese
öymen toplam kaç km yaptın???
abi herkes resimleri merak ediyor
çok iyi olur eskici baya foto çekti
tamam özgür bekliyoruz 25/25/=25
günaydın hayırlı işler bol kaznçlar
yolda giderken gözlüğü takmadım gözlerim açayip agrıyor yada pc başında fazla bekliyoruz belki ondan olabilir
günaydın herkeze iyi haftalar hayırlı işler
resim olarak eskicinin çektiklerini bence beklemeyin ( ağır o ağır )
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)