hadi bakalım öymen uykunu al bu arada forumda olanlar geziye geleceklerle ilgilensin öymen kalkana kadar
mrb cesur yarında güzel olacak insallah buluşma yerine nerden katılacaksın sen
inşaallah// hafta içi baya rüzgarlıydı inşaallah rüzgar olmaz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
valla ozgur kardes bende bılmıyorum bulusma yerı nerde onuda bılmıyorum ana dolu yakasından katılan arkadas larda yok mu orda konusup karar lastıralım
dünde ilk baslarda rüzgar vardı ama yolun yarısından sonra kesildi yoksa ben mi yavaslamıstım
cesur birinci köprüden cıktıktan sonra beşiktaş sapagına gir sagda the plaza otel var onun önüne gel
Özgür, Beşiktaş sapağından girdikten sonra, Barbaros bulvarına girmeden Yıldızdan tekrar yukarı Maslak yönüne dönmek gerekiyor. Balmumcuya geldiğinizde büyük göbekten tekrar u dönüşü yaparak otelin önüne gelinebilir.Bilenler için söyliyim,alt katında Atv'nin haber programı çekimleri yapılan otel.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
cesur umarım anlamıssındır kaiser cok güzel bi şekilde acıklamıs yok ben bulamam diyorsanda hangi köprüden gececegini söyle seni oradan alıp bulusma yerine geceriz
sevgili shok arkadaşım saat konusunda özelden immigranta tel no ile saati sorarsan sana daha çok yardımcı olacaktır..
bahçe şehir tarafından geldim şirinevlerde trafik kazası vardı yol çok kalabalıktı bilginize
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
fırat aksam genede telefonlasalım belki erken cıkıp besiktasa gider oradanda bakırköye geceriz gecen seferki gibi
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)