abi iyi kotu anlamıssındır ben nıye motosiklet kullanıyorum.....
kendı adıma soylemelıyımkı bu bı tutku ve bu sekılde sonuclanmamsı gerekıyor bence..................
daha fazla yazamıcam........
ben cıkıyorum gorusmek uzere.....
abi iyi kotu anlamıssındır ben nıye motosiklet kullanıyorum.....
kendı adıma soylemelıyımkı bu bı tutku ve bu sekılde sonuclanmamsı gerekıyor bence..................
daha fazla yazamıcam........
ben cıkıyorum gorusmek uzere.....
saol kendine iyi bak //günaydın hayırlı işler bol kazançlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Herkese Günaydınnnnnnn Allah herkese bol kazançlı ve kazasız bir gün geçirtsin...
günaydın hayırlı işler bol kazançlı kazasız sürüşler
merhaba gürkan merhaba levent abi günaydınlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın erol abi
sabahsabah vefat haberi hiç hoş olmadı ölüm yakışmıyor gençlere
( aslında kimseye )
ya abi dün bende baya kazalar atlattım kesinlikle hatalı oan ben değildim ama ne yapalım başımıza geliyor
ya aslında ben mecbur kalmadıkça şehir içinde binmiyorum.
binmek zorunda olan arkadaşlarımızında nelerle uğraştıklarını azbuçuk biliyorum
allah hepsinin yardımcısı olsun..
gürkan evdemisin yoksa işyerindemi__???
bazen yol şartları bizi gaza getirebiliyor ne kadar güvenli sürüş yapmaya gayret göstersekte bizi tetikleyen unsurlar oluyor
Levent İş yerindeyim öğlene doğru gelip cam silmeye başlıcam ...
Özgür araba konusunda en üst limitlerde kullanabilirim motor konusunda iddalı değilim ama araba kullandığım gibi motor kullanabilsem bile yinede beni bu alette hiç bir şey tetikleyemezz sanırsam belkim galiba
tetikliyemezmi üsküdar dönüşü mikseri nasıl gectiğini herkes gördü
ben cıkıyorum görüşürüz
Hadi Canımmmmmm Ben kaçıyorum arabamı temizletmeye gidiyorumm...
gürkancım dün beşiktaşa motorun evraklarını almaya giderken kurye bana artistlik yaptı kendi yolundan gidiyordum ordan ikitelliye giderken en sağ şeritteyim başıma bir iş gelirse kaçmak için emniyet şeridinden faydalanayım diye bir araç zikzak yaptı beni sıyırdı geçti bir araçta o olmamış gibi emniyet şeridinden geçti en son lokanta motoruyla nerdeyse kafa kafa giriyorduk neyseki birşey olmadı korumalar full sende biliyorsun dizlikte aldım ama sonuç
bende bugün ( yarının hatırına ) kızıma bakıyorum onu alıp gezdireyim sonrada hanım gelir bir yemek ısmarlarım...
anlayacağınız üzere bugün şirinlik konusunda tavan yapmış durumdayım
ya üstadlar böyle yazılar yazmayın allahtan evde pek yazdıklarıma veya sizin yazdıklarınız okumuyorlar yoksa bizde önlük felan giyecez sayenizde
selamlar ben geldım sabah b ıarz canım sıkkındı iş yüzünden bı sahıl turu kopeklede bı belgrad en sonundada motor temızlıgı ıyı geldı...........
ama artık yatma vaktı yaklasıyor
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)