merhaba öymen halamın oğlu geliyor//necdet abi eroldayı senin artçın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
motorunu servise götürecektin ne yaptın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi tabiki bir dragstar değil ama , 250 için tok bir ses
öymen sana honda 600 yakışır
ben ve dragstar harbiden çok komik görüntü olur
allah nasip ederse ama seneye bir gv 250 istiyorum alahın izniyle..
erol abı cok sagolda ole bısı bana cok uzun sure yakısmaz yanı yakısırsa kısa bı sure yakısır sonra benı o motorla anarsınız benım onlarda gozum yok zaten cıkıcaam en ust mertebe v-storm dl650 olur mukemmel alet.....
benım sımdı benım mukemmel kızı servıse goturmem gerekıyo aksama gorusmek uzere saygılar sevgıler
özgür başkandan bir ses yok acaba istanbula dönmedimi acaba
merhaba gürkan naber 25 karakter
s.a. aleykum MT milletinin insanları
Öymen kardeşim o söylediklerinin içinde bi COMET derim gerisini tanımam manyak bişi bu gün tecrübe etme şansım oldu züper bişi yaa cok hoş bir makina fakat sende boy da var Cross da sana çok ii gider
bu arada özgür dönmedi sanırım daha ses soluk yok kendisinden
özgür senin motor sorun cıkarmıs pazar günki programda bi değişiklik olursa bana ulaş bi zahmet yarın nete giremeyebilirim
hadi kalın sağlıcaklaa
fırat bir terslik olucanı zannetmiyorum
selamlar herkese geldım ben...........
özgürün motora nolmus ya cepten arıcamda gec oldu rahatsız etmek ıstemem simdi.........
fırat pazar gunune herhangı bı degılıklık olmaz o kadar motor var tasırız bız sızı bı terslık olursa.........
bende bugun 6783 bakımına gittim
debriyaj kontrolu ıcın falan actılar inanamadı adamlar normalde 5000de kayıs degısıo senınkını kesın deıstırıcez dedıler yolda bırakırmıs catlak falan oluomus vıdı vıdı benım kayısı gorunce adamlar ınanamadı en ufak catlak bıle yok ılk gunku gıbı duruomus gazmı evrdıler bılmıyorum ama
aman nazard egmesın maşallah dıın
aman maşallah öymen
herkeze iyigeceler
maşaallah öymen25 karakter
abi cok saol herkese gunaydın bu arada.........
malesef bu sabah size gülücüklerle yazamıyorum.....
izmirden erhan arkadaşımızın kazasını okudum az once kazayı okumustum herkes yarın hastaneye ziyarete gıdelım tarzı yazıyordu ama malesef arkadaşımızı kaybetmişiz.....
bu aralar bu haberlerden cok etkılenmeye basladım..........
hepimizin başı sagolsun diyorum....
ailesine sabır allahtan erhan arkadasımızada rahmet diliyorum.............
abi nasıl etkilenmeyelimki yara olan yere biraz kolanya dök bakalım insanı nasıl zıplatıyor işin açıkcası bende soğudum yavaş yavaş rahmetli babannem derdiki cenabı allah kimseye evlat acısı göstermesin ateş düştüğü yeri yakar
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)