parladı bee
gözümkamaştı
parladı bee
gözümkamaştı
maşallah de levent abi 25 karakter
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi pazara kadar kırletme o zaman bende benımkını parlatcam
beyler büyük olasılıkla ben artçı olucam motorun sahibi gelmek istiyor onun artçılı kullanma tecrübesi yok hanginiz beni artçı alıcanız yoksa motorun sahibine geziye gelmediyecem
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol abı basımızın ustunde yerın var aa ayıpsın benım artcıyla gelıp gelmıcem belı dııl ama cumartesi günü sallarım ben onu ıllakı yer buluruz ayıpsın suan zaten fırat var bıde onur bıde sen ozgurle ben alırız sorun olmaz yanı
ben diyeceğim ama gezeriz o direk senin bu direk benim
şaka bitarafada acemi olmasam elbette başım üstüne erol abi , ama sorun olacağını sanmam kalabalığız çözeriz aramızda..
arkadaşlar bir aşık'ımız nedemiş ismi aklıma gelmedi ama BÜTÜN DÜNYA SENİN OLSUN BİR DOST BİR POST YETER BANA saol arkadaşlar
merhaba arkadaslar nasılsınız
hafta sonu temizlik günlerimi yaklastı gene teflon felan
erol abi zaten
3 artcı olacak
sen fırat ve onuray kalabalık gidiyoruz sorun olmaz diğer arkadasta gelsin
evet ya başkan bugün baya sessiz kaldın
yardıma gelelim başkan
ohhhhhhhhhhhhh bize kımse yardıma gelmıyo ya nasıl ıs bu iş?:D:D:D:
öymen sanada yardım edelim kardeş
bugün baya yorgunum kimseye yardım edemem herhalde
sabahtan servise gittim
gecen hafta cumartesi biliyorsunuz servisten cıkarmıstım motosikleti ama garanti kapsamında degiştirdikleri km telinden randıman alamadık serviste yeni gösterge taktılar oda aynı sorunu gösterince sorun cözülemiyor diye rapor tutturup fabrikaya gönderdik bakalım ne sonuc cıkacak
kaiser benim akrabam gelirim derse gelir öymen
bende öğlenleyin beşiktaşta motorun evraklarını alayım dedim rüzgar çoktu geri döndüm
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)