özgür dün g.o.paşadaydık tel.açdım herzamanki gibi çalıyor cevap veren yok yani özgür yok
özgür dün g.o.paşadaydık tel.açdım herzamanki gibi çalıyor cevap veren yok yani özgür yok
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Bu arada Levent haftasonu aldığımız filmi izledin mi bir yorun yapmadın ???[/QUOTE]
inan henüz üzleyemedim her akşam bir başka dizi,birtürlü vakit yok anlayacan.
wıl hogs gösterime girmişmi bilen varmı ?
günaydın doktorum
dün varya allahtan ufakta olsa birkaç iş aldım yoksa varya tam kafayı yeme moduna girmiştim gerçekten
haklısın necdet abi teşekkürler
levent abi senin adına sevindim damlaya damlaya göl olur
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
selamlar herkese levent abi hayırlı olsun aldıgın işler...
gezı ne alemde????
ve aleyküm selam öymen 25/25/25/25/25
selam herkeze ben geldim
gezi için sabırsızlanıyorum içişleri bakımıdan soruyorsan
ayarladım...
YA SORMA ABİ AMA ONLARDA EVLENİNCE KAZAĞI VEYA NAYLON KAZAĞI GÖRECEKLER..
şaka tabi birazda bizim abartmamız sonucu baya gırgır oldu..
EVlilik cok mubarek ve onemlı aynı zamanda sevılen ama bazen ınsan hayatını bıtıren bır muessesedır
25 25 25 25 25
öymen cenabı allah ömür verirse seninde evlendiğini görücez
ya ben birazdan motoru yıkayacam köpürtüp hortumla su tutsam motora
bişey olurmu???
abı bak teflonlumu ne ole bısı var fena temızlıyo bakırlımıydı neydı karsıda bı arkadastan aldık onerırım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)