yok be abı ne geyıgı yarım saat sonra eve dogru yola cıkıcam son bı kac ısım var onları halledıyorum...........
evden devam edıcem tabıkı
sen burda olduktan sonra geyık meyık farketmes
yok be abı ne geyıgı yarım saat sonra eve dogru yola cıkıcam son bı kac ısım var onları halledıyorum...........
evden devam edıcem tabıkı
sen burda olduktan sonra geyık meyık farketmes
Eroldayı sen yengeyle git bu filme hatta levent kardeşim ve eşini de alın, hatta gürkan kardeşim ve eşini de alın, hatta hafta sonu gezisi yüzünden 2 gün laf işiteceğini düşünen diğer arkadaşı ve eşini de alın, filmdeki abiler 4 kişi ya o bakımdan
öymencim geyiğin kralı da geldi bak
necdet abi ben zılgıtı yedim bu son dedi bizde süt dökmüş kedi gibi tamam dedik
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sevgılı abılerım ablalarım kardeslerım baldızlarım bacanaklarım,enıstelerım halalarım dayılarım yoldaslarım dadaslarım gardaslarım..........
ben ustumu deıstrıp eve dogru yola cıkıyorum ordan devam ederım gorusunceye dek esen kalın kendınıze ıyı bakın
saol öymen yolun açık olsun arada bize mail at
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
toronaga, necropolis, unfortunate
sizin burayıda misafir basmış abicim bizim kovaladıklarımız burayamı geliyor nedir necdet abi erol dayı iyigeceler bi çayınızı içip gidicem bizim topicden arkadaşlar bekler öymende eve varmak üzeredir..hepinize selam ...öymene uğradığımı söylersiniz ...hadi kendinize iyi bakın.
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
selamlar ben geldim nasılsınız bakalım
nerde kalmıstık......
oo yahya abı urayıp cayımızı ıcmıs ben yoken ıadei ziyerette bulunıım
neyse gençler iyi insanların yatma saati
saol öymen iyi geceler 25 karakter
günaydın ve hayırlı işler herkeze
saol levent abi hoş geldin
bu arada necdet abinin teklifi süper bencede geziden sonra bi ara toplanıp güzel biyerde filimi izleyelim
o film gösterime girdiyse gerçektende harika olur
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)