öyemen önderle konuşun ana sayfada yazın buluşma yerlerini ve gelecek kişiler tel.ini ver// teşekkürler
öyemen önderle konuşun ana sayfada yazın buluşma yerlerini ve gelecek kişiler tel.ini ver// teşekkürler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
kahvaltı varsa bende başiktaşa geleyim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yalnız bıraz onemlı bı nokta var bu tur gezılerde motosıklet sayısı bellı bı sıırı buldugu zaman toplu halde yola cıkmak için polıs ıznı gerekıyor dıye bılıyorum........
sorun yaşamayız umarım bılgısı olan varsa yazarsa cok ıyı olur cuınku tekuırdagdakılerlede bulusunca tahmınımce pazara kadar kırkı bulur bu sayı?
gel abı beraber eyrız bısıler cıhan abı 8:30 da gelcek
anadolu yakasından kımler gelecek se haberleselım arkadaslar bır yerde bulusalım toplanım cıkalım
tamam anadolu yakasından gelenlerı ben not alıyorum ondere bıldırıcem telefon numaralarıyla beraber aranızda ortak bı nokta belırleyıp gelebılırsınız
gel pazar günü gel öymen kahvaltı ısmarlıyor
erol abı bılmıomuyum ben yaw.........
sen gel yeter en kral breakfast saloonlarda sanıyede omlete en cok tur attıran ustalar kopegın olsun senın
abı o dıılde bu fazla kalabalık olunca ızın gerekıo muhabbetı nolcak ogrensek bı?
şu filme de gidelim mi topluca......
http://www.motosiklet.net/forum/habe...wild-hogs.html
Eroldayı, özel mesajlarına bakmıyo musun yahu
necdet abı ozel mesajda benle ılgılı kotu bısı yoktur umarım
arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz
öymen desteğin için
herkese ii akşamlar
istanbul mt ben yawas yawas cıkma calısmalarına baslıyorum ona gore
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)