eyvallah gürkan sagol hoşbulduk. iki motor aldık ev arkadasıyla beraber artık bu tip organizasyonlara katılmak isteriz. Moto GP ye katıldık süperdi. görüşmek üzere...
eyvallah gürkan sagol hoşbulduk. iki motor aldık ev arkadasıyla beraber artık bu tip organizasyonlara katılmak isteriz. Moto GP ye katıldık süperdi. görüşmek üzere...
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın herkese ben yatıyorum artık gorev size emanet....
3 te onlıne ım gorusuruz
sana iyi uykular öymen 25 karakter
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
saol erol abı 3 te gorusuruz................
tamam öymen yanlız iş yerinde net pek fazla giremicem bundan sonra
Bütün İstanbul MT Günaydınnnn
günaydın hayırlı işler
( işsiz uçurtma motorcu )
günaydın arkadaslar
gürkan abi servise ne zaman gidelim sorun olmaz
bombacı yaz geldi ne zamn şile desen muhakkak katılım olur
Günaydın arkadaşlar,
Size bu sabah 2. köprüden anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken polisin hiçbişey yokken beni durduğunu söylemekle başlıyim, elinde bi liste vardı, motosikletleri rutin kontrol yapıcaz bundan sonra dedi, elindeki listede ehliyet kontrolü, sigorta, muayene, kurye olup olmadığı sürücünün ve tehlikeli araç kullanıp kullanmadığına dair kutucuklar vardı doldurması gereken, ben sakince bekledim herşeyim tam olduğundan, emniyet şeridini de kullanmıyordum çevirdiğinde, teşekkür etti ve yolladı. Evden çıkarken herşeyinizi iyice kontrol edip öyle çıkın, bu ara yine çevrilicez heryerde anlaşılan. Ama bu uygulamayıda destekliyorum sonuna kadar yanlış anlaşılmasın, bilinçli sürücüler trafikte olmalı.
Kalın sağlıcakla.
Little Caesars Pizza
Abicim Levent bana o gün sizlerin aydos için geldiğinizi sölese ben tutarmıydım orada sizi servise gelecek arkadaşlarda var dedi sonradan yolda konuşuldu ama doğru dürüst ses çıkmıyınca bende anlamadım ama yinede kusura bakmayın telafi ederis
kastore paylasımın için saol hafta sonu geziye anadolu yakasından gelecek arkadaslarımız eksiksiz sekilde yola cıksınlar
ehliyetim olmasada suan için bende bu uygulamayı destekliyorum en yakın zamanda alıcam zaten bi ehliyetsiz ben kaldım grupta
Evet çok yararlı bir uygulama benim evraklarım tam olsada trafik polislerini hiç sevmiyorum zamanında bol bol radar kestikleri için hangisi durdursa hemen görev kağıdını istiyorum dakika bir gol bir misali adam uyuzluk yapmaya başlıyorlar
gunaydın arkadaslar cok guzel ve guneslı bır hava var bugun
evet ben anadolu yakasından katılacagım umranıyeden herseyım tam olmasına ragmen ınsan genede tedırgın oluyor bende polıs lerı hıc sevmem yunus lar harıc onların motorculara karsı bıraz daha anlayıslı oldugunu dusunuyorum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)