Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İstanbul - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    jinlun 150-5
    eyvallah gürkan sagol hoşbulduk. iki motor aldık ev arkadasıyla beraber artık bu tip organizasyonlara katılmak isteriz. Moto GP ye katıldık süperdi. görüşmek üzere...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Alıntı bombacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah gürkan sagol hoşbulduk. iki motor aldık ev arkadasıyla beraber artık bu tip organizasyonlara katılmak isteriz. Moto GP ye katıldık süperdi. görüşmek üzere...
    Dediğim gibi hafta sonu organizasyonu için karşıdan gelecek arkadaşlarda var sanırım gelecekseniz buluşma noktası ve herhangi bir aksaklık olmaması için organizasyon bölümüne msn yada cep numaranızı bırakın arkadaşlar kontak kurar sizinle

Motosikleti
    jinlun 150-5

msn

Alıntı GurkanYazıcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi hafta sonu organizasyonu için karşıdan gelecek arkadaşlarda var sanırım gelecekseniz buluşma noktası ve herhangi bir aksaklık olmaması için organizasyon bölümüne msn yada cep numaranızı bırakın arkadaşlar kontak kurar sizinle
    bi aksilik olmazsa katılırız .bırakıyorum simdi......

~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    Alıntı bombacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi aksilik olmazsa katılırız .bırakıyorum simdi......
    gezi konusuna mesajla yada bana ozelden cep nonuzu ve katılma noktanızı bıldırırsenız bulusmada sorun yasanmaması için faydalı olur....
    karsıdan gelecek arkadaslar için nokta henuz belırlenmedı cumaya kadar belırlenmıs olur dıe dusunuyorum

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    günaydın hayırlı işler bol kazançlar
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    zat150
    günaydın herkese ben yatıyorum artık gorev size emanet....
    3 te onlıne ım gorusuruz

Motosikleti
    Yoktur
    sana iyi uykular öymen 25 karakter
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    zat150
    saol erol abı 3 te gorusuruz................

Motosikleti
    Yoktur
    tamam öymen yanlız iş yerinde net pek fazla giremicem bundan sonra

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Bütün İstanbul MT Günaydınnnn

Motosikleti
    yukı 250 2006 şopar.
    günaydın hayırlı işler

( işsiz uçurtma motorcu )

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydın arkadaslar
    gürkan abi servise ne zaman gidelim sorun olmaz
    bombacı yaz geldi ne zamn şile desen muhakkak katılım olur

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaslar
    gürkan abi servise ne zaman gidelim sorun olmaz
    bombacı yaz geldi ne zamn şile desen muhakkak katılım olur
    Hadi oradan dün sert yapmışsın ben seninle servise gitmem

hep bunar levent abinin yüzünden oldugu boş kaldı ortalıgı karıstırdı

kastore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650SA
    Günaydın arkadaşlar,

Size bu sabah 2. köprüden anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken polisin hiçbişey yokken beni durduğunu söylemekle başlıyim, elinde bi liste vardı, motosikletleri rutin kontrol yapıcaz bundan sonra dedi, elindeki listede ehliyet kontrolü, sigorta, muayene, kurye olup olmadığı sürücünün ve tehlikeli araç kullanıp kullanmadığına dair kutucuklar vardı doldurması gereken, ben sakince bekledim herşeyim tam olduğundan, emniyet şeridini de kullanmıyordum çevirdiğinde, teşekkür etti ve yolladı. Evden çıkarken herşeyinizi iyice kontrol edip öyle çıkın, bu ara yine çevrilicez heryerde anlaşılan. Ama bu uygulamayıda destekliyorum sonuna kadar yanlış anlaşılmasın, bilinçli sürücüler trafikte olmalı.

Kalın sağlıcakla.
    Little Caesars Pizza

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Abicim Levent bana o gün sizlerin aydos için geldiğinizi sölese ben tutarmıydım orada sizi servise gelecek arkadaşlarda var dedi sonradan yolda konuşuldu ama doğru dürüst ses çıkmıyınca bende anlamadım ama yinede kusura bakmayın telafi ederis

kastore paylasımın için saol hafta sonu geziye anadolu yakasından gelecek arkadaslarımız eksiksiz sekilde yola cıksınlar

ehliyetim olmasada suan için bende bu uygulamayı destekliyorum en yakın zamanda alıcam zaten bi ehliyetsiz ben kaldım grupta

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondi Macit
    Alıntı kastore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın arkadaşlar,

Size bu sabah 2. köprüden anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken polisin hiçbişey yokken beni durduğunu söylemekle başlıyim, elinde bi liste vardı, motosikletleri rutin kontrol yapıcaz bundan sonra dedi, elindeki listede ehliyet kontrolü, sigorta, muayene, kurye olup olmadığı sürücünün ve tehlikeli araç kullanıp kullanmadığına dair kutucuklar vardı doldurması gereken, ben sakince bekledim herşeyim tam olduğundan, emniyet şeridini de kullanmıyordum çevirdiğinde, teşekkür etti ve yolladı. Evden çıkarken herşeyinizi iyice kontrol edip öyle çıkın, bu ara yine çevrilicez heryerde anlaşılan. Ama bu uygulamayıda destekliyorum sonuna kadar yanlış anlaşılmasın, bilinçli sürücüler trafikte olmalı.

Kalın sağlıcakla.
    Birileri anket/araştırma yapıyor anlaşılan. Evet arkadaşlar ehliyetsiz, ruhsat problemli yola çıkmayalım lütfen

Polisler bizim gezi gurubunu yakalarsa devletin tüm borçları kapanabilir

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Evet çok yararlı bir uygulama benim evraklarım tam olsada trafik polislerini hiç sevmiyorum zamanında bol bol radar kestikleri için hangisi durdursa hemen görev kağıdını istiyorum dakika bir gol bir misali adam uyuzluk yapmaya başlıyorlar

SHoCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gunaydın arkadaslar cok guzel ve guneslı bır hava var bugun

Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kastore paylasımın için saol hafta sonu geziye anadolu yakasından gelecek arkadaslarımız eksiksiz sekilde yola cıksınlar

ehliyetim olmasada suan için bende bu uygulamayı destekliyorum en yakın zamanda alıcam zaten bi ehliyetsiz ben kaldım grupta
    evet ben anadolu yakasından katılacagım umranıyeden herseyım tam olmasına ragmen ınsan genede tedırgın oluyor bende polıs lerı hıc sevmem yunus lar harıc onların motorculara karsı bıraz daha anlayıslı oldugunu dusunuyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler