şakalaşıyorlar pazartesi ereğliye gittiler havası pek yaramamış
şakalaşıyorlar pazartesi ereğliye gittiler havası pek yaramamış
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi bu arada tekirdag cerkezköyden arkadaslarla görüştüm o cay içtigimiz yerde buluşucaz 3 motorda oradan geliyor
biri bulgaristandan olmak üzere
yav bu çok iyi oldu bence yola çıkmadan yine ihtiyaç molası verelim ne olur ne olmaz çorlu dönüşü gibi olmasın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bak bak cıkmadan ıkı dakka nete gırrım dedım muhabbete bak...
özgür kanka ciddiye almışlar galiba.....
baskan sende cıddı yapıosun ama trıbı
ben yola cıkıyorum.....
jolemı surup takım elbıseyıgıyer gıymez netteyım kendınıze ıyı bakın
eyvallah saol öymen görüşürüz sana hayırlı mesailer
iyi akşamlar gürkan 25 karakter
Erol abi nasılsın ne var ne yok..
Bu arada Gezi Topiginde bir servis olayı var nedir oo biliyormusun.. Benim ismim geçmişte yoksam bir adaşım mı var???? Çünkü servislik bir durumum yok bakımlarımı yaptırdım hem motorun hem kendimin hehehe
abi levent abi şaka yapmış
Valla ağır bir şakaymış heheh özgür baya sert yapmışşşş
Gürkan, o gün Aydos hevesiyle yola çıkmıştık biliyorsun ancak senin servis işin uzayınca hevesimiz kursağımızda kaldı. Ama seni serviste bırakıp gitmeyi de hiç düşünmedik. Çünkü senin de o kadar süreceğini tahmin etmediğini görüyorduk. Bu yüzden şaka ağır değil, samimi Sen de bu pencereden bak lütfen, sevgiler,
Not : camları sildin mi izin için
slm havalar ısınmaya basladı iyice çekmeköyden iki kişiyiz iki motor yani haftasonlarına şile falan bişeyler planlaska katılım olurm mu???
Şaka ağır derken tam oturmuş anlamında baksana abi ben bile yedim Ama keşke bana söyleseydiniz biz kaçalım die hiç alınmazdım Ben o gün her halikarda orada kalıcaktım mecburen ama benim içinde süpriz oldu o gün çünkü adamlarda bir saatte biter dediler onlarda iptal oldu... Camları cumartesi silicem akşamıda ortaköy dün akşam sinemaya götürdüm eeee daha ben ne yapayım Bu arada Pars - Kiraz Operasyonu'na gittik birOsman Sınav filmi benim çok hoşuma gitti istanbulda yaşananları çok güzel anlatmış sinema sevenlere tavsiye edebilirim....
Bombacı hoşgeldin aramıza...
Duyurular kısmından 29 Nisan için İstanbul MT olarak Organizasyon planımız var istersen katılabilirsin
evet bende meraklardaydım fılmle ılgılı bırı gıtsınde nasıl ogrenelım dıodum gideriz ozaman
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)