necdet abi kusura bakmayın
anak geyik mesajlar silindiğinde öymenin tek mesajı ilk mesajı kalacak sonra darılır bu
gelene eywallah gidene gülegüle
vay noluyar arkadaşlar bu tripleşmede nerden çıktı
Arkadaslar herkese merhaba ben ist-avcilar'dan Dalyan Oner. Uyelik tarihim gecen sene olmasina ragmen motosikletim olmadigi icin sitede aktif olamadim. Artik ufak ta olsa bir motorum var. imkanlar dahilinde ben de aktivitelere katilmak istiyorum. Benim ogrenmek istedigim iki sey var: 1.istanbulMT mod'umuz kim? 2.istanbulMT Sticker'i temin edebilir miyim?
Hepinize iyi aksamlar.
slm arkadaşım dalyanoner hoşgeldin soruları şimdi cevaplandırır özgür başkan
sanırım daha öncede buraya mesajın vardı seni listemize ekledik
motosikletin hayırlı olsun iyi günlerde kullan kazasız belasız inşallah
sorularına cevap olarak
1- biz kendi aramızda yazısıyoruz mod falan degiliz buluşupp geziyoruz
medatöer arkadaslar var ana sayfada online kişiler listesinde nickleri kırmızı olan arkadaslar
2- sticker istiyorsan eger elimde kalmadı ama gelişim sürücü kursundan temin edebilirsin
birde tüm istanbuldakinler buraya yazmıyor
arkadaşlar İstanbul'dan Mondıal 151 RS veya 150 HS satacak arkadaşlar korhanozcan333@hotmail.com dan bana ulaşmaları rica olunur.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
arkadaşlar ben çıkıyorum artık aksam 11 den sonra onum .........
bi terslık olmazsa görüşürüz......
herkese iyi akşamlar
gençler ne oluyor ya aragazı vermişsiniz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bende çıkıyorum herkeze iyi akşamlar.
iyi akşamlar arkadaslar
erol abi aksiyon yapıor bu uyuyan güzel
kkorhann34 151 rs satan arkadas var ama 1300 istiyor piyasası ne bilmiorum
merhaba arkadaslar baya ruzgar esmıs burda umarım alp kırma kavga gurultu moral bozma olmamıstır)
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)