ozgur benım motor 125 ss hava sogutmalı yolda kalmam ınsallah dımı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi ismimi yazdırıcam da topic adı ne bilmiom :(
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
29 nisan gezisi 2.sayfada olucak herhalde sen foruma girmiyeli baya acemileştin
abi hiç sorma :D
az önce listeye kendi kendimi ekledim haberiniz olsun
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
tamam ozaman allahtan bırsey olmassa kesın gelcem sızlerı tanımak ta ıstıyordum zaten tsk ler
Liste kalabalıklaşıyor çok güsel olacak... Benim hatun caz yapmaya başladı ama nop...
özgür eksozu sordum pahalı fiyat verdi haberin olsun
ben geldimmm
bugün gideceğim yerleri motorla gittim abi harika arabadan 2 kat fazla zamanım kaldı
sürat değil tabi ekonomik ve hatıralayamadım neyse sürat değil ama kesinlikle.
istanbulun heryeri senin geziceksin tabiki
arkadaşlar benide istanbul mt ye ekleyin lütfen
hoş geldin hasan eklerler sanırım anlayan biri on olunca
erol abi yarın sabahtan otaraftayım senin cadde kaçtı söz vermiyorum ama uğrarım belki
günaydın ben uyandım bılgınız ola
her tur gezı organızasyom planı yapılır
cep:05359318976
hasan hosgeldın........
özgür ekler listeye gırınce
öymen günaydın hoş geldin hafta sonuna sakla kendini
vay günaydın gençlik nbr ?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)