dün gezdiğimiz için işler bugüne kaldı onları hallediyim dedim erkenden erol abi
malum hafta sonu yol uzun nakit lazım
çok çalısmam lazım çok
dün gezdiğimiz için işler bugüne kaldı onları hallediyim dedim erkenden erol abi
malum hafta sonu yol uzun nakit lazım
çok çalısmam lazım çok
günaydın herkeze işsiz ilk günüm evdeyim ve hafiften panikleme durumu başgöstermeye başladı
abi izin işi biaksilik olmassa okdir
okadar perde astık , şirinlik yaptık yaniii
ya beyler bu motosiklet olayında baya bir muhalefet var işim çok zor bana gençliğinde yapamadıklarını şimdimi yapmaya çalışıyorsun diyorlar bi küçük kızım benden taraf onada baya bir rüşvet veriyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ee ben napacam bugün
sudan çıkmış balık gibiyim
arkadaşlar selam bir konuda yardımınıza ihtiyacım var !
evime ve aracıma hasar verip kaçan 34 BL 5928 plakalı beyaz bmc kamyon bir haftadır yakalanamadı görenlerin 155 e ihbarını rica ederim polis ruhsat bilgilerinden yarım saatte enselecegi adamı 1 haftadır aramıyo bile bi şekilde yolda belde görürseniz lütfen bu hayvanı ihbar edin
http://www.motosiklet.net/forum/moto...150-a-291.html
bu sayfada resimler mevcut bakınca neden hayvan dediğimide anlıycaksınız
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
ben çıkıyorum dostlarım..
sultanahmet düşünüyorum bence bereketli olur..
haftasonuna para lazım..
nerdeydi şu mendilim benim
okdir cobalt not aldım.
saol plakadan anca rengini ve calıntı olup olmadıgını gorebılıyoruz dıger bılgıler ıcın polnet e gırmen gerekıyor kı polıs bıze o bılgılerı vermez polnet e sımdıye kadar sızan olmadı bıldıgım kadarıyla zaten gırsende hemen enselenırsın astarı yuzunden pahalıya gelmıs olur dijital suclara gostermelık olsun dıye delı ceza verıcekler
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
cobalt geçmiş olsun :(
arka sayfalarda gezi haritası felam var. bu gezi c.tesi mi olacak pazar m? eğer pazar olursa bende gelirim
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
aytaç pazar olacak 25 karakter
günaydın cesur
aytac gezi pazar günü olacak volkanlarada haber ver gelebilirse iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)