evet............25ininde ...........
sinirden gülüyorum 25 karakter
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
attım acılmıs forum duyurulardan gorebılırsınız
ben son resım ve harıtayı atıım
öymen kardaş konu açılmış hadi gözümüz aydın rahat bir uyku bekliyor
Herkese iyi geceler
Malum hafta sonu izin çalışmalarımın ilk ayağını başarıyla tamamladım. Hatunu sinemaya ve güzel bir filme götürüp Patlamış mısır ve Fanta ile kandırdım... Hafta sonuna kadar bir sorun çıkmazsa (Allah göstermesin) problemsiz olarak geziye rahat rahat katılacağım
selam mt ist. pat die araya giriorum ama bişi rica edip kaçacağım
konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi topiğine bakıp bir imzada siz atarsanız sevinirim
peki arkadaşım...............................
bence en dogrusunu yapmıssın ben de bugun bızkac seyle urasmaktan bakamadım gorseydım eger bende aynısını yapardım emın ol!
senı tebrık etmek lazım bu hareketınden dolayı
duyarlı olmak ayrı bı ozellıktır her zaman .....Umarım amacına ulasır bu ugraslar ..............
amin..........
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)