SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Bence de uygun arkadaşlar.Gayet güzel.
Bir de kaç km güzergahımız yaklaşık Özgür?
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
yaklasık 500km....
bulusma saatı 8:30 besıktas 9:00 beylıkduzu dolayısıyla 8:45 bakırkoy ok?
besıktas aynı yerde yıne cıhan abı erıken gel kahvaltı yaparız ben 7 de cıkıcam otelden
abiler erken cıksak marmara eregli cok yakın yer acıkmayız bile
kırklareli ve tekirdagdan da gelmek isteyenler va kırklarelide bulusup yemek yeriz 10 numara olur
hatta en önden gider orayı organize edebilirim
08:00 anadolu yakası
08:30 beşiktaş
09:00 bakırköy
09:30 beylik düzü
sonra devam
heh baskan bole işte
ama sen onden gıtme mıktır et.....
gitsende bısı nolmaz gercı telefonlasırız senle bulusma daha kolay olur.....
ok mantıklı....
o zaman ben konu calısmalarına baslıorum tutmayın benı hatta bıkac marmara ereglısı resmı atarım
Beyler çok yorgunum yatıp uyumam lazım.
Benim için OK dir.Yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Öymen şu kahvaltı işi iyi olabilir.Pazar sabahı erken saatte evde pek bişi bulunup yenmiyor
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
ok arkadaslar bende ıktım öymen resmi ve acıklamaları duyuru bölümünde ac konu oradan devam etsin
deer152@hotmail.com
05392518484
oymen ac oymen egıl bu işin sonu iyi degıl bak solıım
05359318976 oymen8745@hotmail.com
öymen seni boşuna başkan yamağı yapmadık hadi öymen
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
o zaman ahanda liste nıın baslangıcı
1)immigrant (öymen) +1 olabılır
2)deer_152 (ozgur) +1 kesın
3)eroldayı (erol abi)
4)necropolis (oyuncakcı necdet abı)
5)unfortunate(levent)
6)motorizedeli(fırat)
7(hammer (cihan)
8)onuray
9)shock
10)eskici
11)gürkanyazıcı (gürkan)
unuttuysam hatırlatın please
gürkanıda yaz öymen 25252525
arkadaslar konu acma calısmasına gırıyorum konu acarken buraya cevap yazamıorum dolayısıyla ben bı acıım sonra deısıklerı yaparız ıstegınız dogrultusunda ok?
eyw
cok tessekur ederım erol abı sende bu esnada cıkma konuyla ılgılı sunu sole yap bunu buna deıstır falan dersın
iyi insanların yatma saati yaklaşıyor
e hanı ben actım konuyu da nerde ??????????
konuyu ac dedım acıldı dedı konu yok ortada nolcak sımdı?
vallah ben bakındım konu yok meydanda doğru yaptığından emin misin
Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)