yarın bıde sakaryaya bakmaya gıdelım o zaman ben aksam 11 de iş alcam
yarın bıde sakaryaya bakmaya gıdelım o zaman ben aksam 11 de iş alcam
ya nereye gıdıyoruz kı kım gelıo kacya gıdıoruz nerde bulusyoruz yol nerde?
hangı oto ban kac km nerde yıcez ne yıcez...
hemen oymen konuyu ac hayatın anlamını mı anlatcam konuda baskan
?????????????????
sakaryamı ereglımı ?????
abiler başkanlar sakarya da mutabık mıyız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
baskanlar sakaryaysa yolu molu anlatında yazalım konuyu bıde eskısehır mt yede yazıım gelırler belkı hatta mokunu cıkarıp cevre mt lerede yazabılırız
acıklam yapıcam öymen haritayı indiriyorum detaylarıda yazıcam
begenirseni zacın cıkmak zorundayım biliyorsunuz
öymen bekle
e hadi başkan bu nasıl açıklama yaw
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
arkadaşlar pazara müsait olursam katılmak isterim haberiniz olsun
burdan mı takip edeyim yoksa ayrı bir başlık açarmısınız...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
bu ne be oymen bekle oymen yat oymen uyan alla alla beklıom hade baskan
Sakarya iyidir arkadaşlar,
Hayırlısı olsun,verin bakalım coşkuyu
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
bence süpriz olacak ne sakarya ne ereğli
arkadaslar ilk önce sunu anlatıyım baska konu acıcaz anlattıgımı beyenmeyenler olursa nere isterseniz oraya gidelim farketmez
siz nereye ben oraya
yukarıdada haritadan yola cıkarak
1- anadolu yakasından gelecek arkadaslar bi yerde toplanıp avrupa yakası buluşma noktasına glsinler
2- avrupa yakasında belirlenen buluşma noktasında (bakrköy) toplanılıp e5 ten tekirdag istikametine yola devam edelim
3- marmara ereglisinin oradan saga corlu yönüne bi yol sapar oraya dalalım burada tekirdag mt ile buluşalım
4- bu yol üzerinden lüleburgaza kadar devam edelim burada da kırklareli mt ile ile bukuşup pınarhisara gidelim burada yemek işini halledelim hep birlikte
5- pınarhisardan istanbula orman yolunu takip edip gelelim
böylece hem manzara görmüş oluruz hem trafik
ben tekirdag mt ye ve kırklareli mt ye haber veririm oradaki arkadaslarında katılımıyla güzel kalabalık bi buluşma olsun
5- lüleburgazda kırklareli mt ile bu
kotu konuscam simdi ama özgürrrrrrrrr!!!!!!!!!
hoppppppppp
bence malaatyaya gidelim
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
baskan sakarya noldu ben demedımmı sıze bu işin sonu tekırdagda bıter dıye
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)