başkanlar ben geldım bendende resımler gelıyor şimdi
özgür ereglı sakarya noluo?
arkadaşlar, ereğili pek güzel ama trafik olduğu için yolda gezinti moduna giremedim ben. Çorlu gezisindeki gibi biraz tali yollardan, doğanın içinde gidelim, etrafı izleyerek.
ereğli den dönüş yolu çorlu gezisi güzer gahını kullana biliriz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hadi fotoları bekliyoruzzzz. Nasıl olsa izni kopardım benim için her yol olur
gürkan alacağın olsun ben izin için perdeyi asmıştım,senin yaptığın cam silme olayı da neyin nesi , gördüyaaa
özgür resimleri atabilecekmisin hanıma hava yapacağımda..
öymen necdet abiden aldın mı anhtarı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ilk once pazar gunu gidilmesi söz konusu mekan (erol abının tavsıyesı ustune gıttık kesın yemeklerı ıyıdır)
bizim motorlar cocukların hosuna gıttı ama nedense en guzel necdet abınınkı dedıler haın cocuklar yaw
levent abıye eller yukarı dedım bole oldu
marmara ereglısınden manzaralar
sıra bızde kırmızı bandanalı benım herzamankı gıbı
özgür
necdet abı
levent abı
ben ve ozgur
necdet abının benım motorla denemelerı benım onun motorla denemelerım stopetmeyle sonunclanınca gülmekten cekmeyı unuttuk
ben ve karakaca
ve bızım canavarlar guneslenırken
benden bu kadar cep telefonuyla cekıldıgı ıcın bıraz kotu kusura bakmazsınız artık
abi yokus asagı ben aldım anahtarı yokus yukarı o
ewet arkadaşlar yorum yokmu özellikle bugün giden arkadaşlar başka yerler varsa kafanızda açıklayalım m.erelisi yetmez daha fazla km yapalım diyen varmı dönüş yolu değişik olsun diyenler bir yorum yapalım ki ortak karar çıksın
bu işin sonu sakaryada bıter.... bence tabı abı marmara ereglısı yakın kaldı bıraz evden belıkduzune daha actıon vardı.......
sakarya uyar
sakarya bencede uygun ama dönüş cile olur yol çok kalabalık olur
kısmet bu işler yaw mıllet yazsanıza....
napalım ne edelım??????????
sakarya olsun çıkış saati erken olsun ama
ben sabah 7:30 dan sonra serbestım.... bana uyar
Ben de sakarya diyorum, ama güzel bir rota çizelim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)