bukaez geç kalmadan hemen açalım köfte gezisini katılımda fazla olur
ve bence süper olur
bukaez geç kalmadan hemen açalım köfte gezisini katılımda fazla olur
ve bence süper olur
abi ben işteyım burda fılıtre oldugu için ana sayfada cıkmıyo duyuruları acamadıgımdan yoksa be acarım ama olmuyo maalesef
öymen çorlu gezisi sırasında tel.ler sende mevcut kalabalık olsa daha iyi olur başkan özgür bu konuda yorum yapmıyorsun google de araştırma yapıp m.ereğlisi ile tanıtım yazısıda başlıkta yer alsa iyi olur
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
öymen sen fıratı ara evdemi bakalım gidip foto makinesini alayım
levent abiye götüreyim gelmek isteyen varsa gidr bi çay içer geliriz büyükçekmecede
ya isterseız 11 gıbı tophanedede ıcbılırız
bekarsınız tabi tuzunuz kuru adamı ayar etmeyin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
kuru tabı abı
özgür evde beklıyor fırat senı
o zamn işten cıktıgında büyükçekmece yapalım
erol abi kusuruma bakma abi
biraz yorgunum bi yerden okuyup biyerden yazmaya calısıyorum
haftaya tabi organize olup güzel bi köfte yiyelim
oylama yapalım
1- ızgara köfte (tekirdag)
2- ıslama köfte (sakarya) hevesi kursagında kalanlara özel
sakaryada pazar günü dönüş çok kalabalık olur yol çile olur siz bilirsiniz//necdet abi hiç sesin çıkmıyor
necdet abi cıkmıstır adı kalıyor ayarlardan kaynaklanıyor belkide gecen konusmaları okuyordur gp de göremedim kendisini gidemedimi acaba
geldim şimdi, mtogp ye gitmeye üşendim, geç kalkmıştım, kardeşim ve kuzen gidelim abi deyince son anda arabayla gittik,
Her ikisi de uyar bana gezilerin, ama ehliyet kontrol olasılığı nerede azsa o tarafa gidelim derim
necdet abi polisle zıtlaşmadın mı hal ve hareketlerine dikkat ettin mi sorun çıkmaz çıkarsa sürgün gider
başkan iyi bak kendıne.....
ya artık bı karar verelım sakaryamı ereglımı kacta cıkıcaz ne yıcez?
erdogan cumhurbaskanlıgına aday olacakmı?
fener kupayı alacakmı?
bunlara cevap istiyorum yaw yeter artık
yani sakaryayamı gıdıyoruz sımdı?
sapanca golu kenarındamı yıcez kofteleri offff
abi bu aksam bu işi kararara baglayalım konuyuda acalım yeter yaw
Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)