iyi olur gürkan en azından o an yaşananlar ölümsüzleşir çorlu gezisine bir göz at istersen
iyi olur gürkan en azından o an yaşananlar ölümsüzleşir çorlu gezisine bir göz at istersen
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
8 nisan istanbul çorlu gezisi tüm resimleri baslıgında
Levent gösterdi abi gerçekten de çok güzel geçmiş Marmara Ereğilisinde inşallah bende olacağım...
çorlu gezisi ana sayfada (25 karaker)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
cıkalım yola gosterıcem ben necdet abıye oyuncagı
Valla en arkadan sizi takip ediyor olacağım malum benim motor hem yerni hemde 80 geçmiyor hehehe
80 le en ondede gıdebılırsın bızımkılerde malum hızlı aletler dııller ama benımkı necdet abınınkınden hızlı o kesin
Benim rodaj anca 1500 civarı tam açılacağından dolayı dedim abi yoksa grup halinde düşük süratte gitmek daha zevkli bana göre
doktoru kızdırma kafaya takmış bmw alıcam diye
Valla alırsa egzos dumanı anca yakalarıs...
gürkan motor sürmenin keyfine varmak için üstündeyiz süratla işimiz olmaz bence eksoz dumanınıda yakalıyamayız
abi para bırıktırırım cbr600 cakarım dıcem caksamda cok yasamam
:D:D:D
e yarın 23nısan tatılı napıoz bakalım??????????
selam millet nasılsınız?? 25 25 25
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)