senin gibi birine kızılmaz tabe
haydi ben kaçtım es es e
kankam geldi de
hemen terket buraları zaten.....
necdet abi gördünmü hiç degerımız yokmus
saka saka.....
abi anahtarına cıkalım dedım sana kabul etseyudın gorursduk oyuncagı.....
bak anahtarına dıyorum..........
kaybedersem dırek notere ordanda ruhsatı senın adına gecırırız.....
ama yolda gordun ben olsam kumar oynamazdım.........
uzaktan kumanda ıle bıle senın oyuncagın etrafında dans eder heyyyyyyyy......
ama senınkıde cok cok zevklı bea
o sses o ara gazı
yok yok ben sonunda bı r bıde chopper alıcam zatta durcak resımlerde bomba cıkmıs
slm.Ben Tamer/Leventten .. bende aranizda olmak isterim bundan bole.
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
tamer aramıza hosgeldin.....
sonunda sarıyerdende bırılerı geldı yasasın ulennnnnnnnnn........
dostum forumu takıp edersen sık sık organızasyonlarımız var hatta pazartesi bulusma onumuzdekı pazarda marmara ereglısı kofte yemeye gıdıyoruz.....
bekleriz
tamercım bakma sen her soze o resımde gordugun koca maxiye oyuncak dıyen zıhnıyetler cıkıyor tabı.............
ben yolda verdım cevabımı .....
dahada bısı demıorum.........
bu aradada necdet abıye bana motorunu verdıgı ve vıteslı motosiklete gecmemdeki katkılarından dolayı tesekkur eder.........
motorumu oyuncaga benzettıgı için esefle kınarım ahanda bıkac resım atıım buraya gor oyuncagı
günaydınistanbul........
günaydın yüreği istanbulda atan herkes.....
yıne ehr zamankı artıstık gırıs......
ben yatıyorum baskanlar oglen 3 te burdayım...
görüşene dek kendınıze ıyı bakın.....
hayırlı işler...
keyifli sürüşler.....
günaydın ist mt öymen mesain nasıl geçti dökülmedin inşaallah
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol abı ben dun bıtmısım artık sabah 9 da yattım 2:30 da kakltım hala uykum var delı gıbı nese yarın 23nısan tatılınden yararlancazmı?
DAYI tskler bugun guzeldı moto cıpıden sımdı geldım ama erken gelmek zorunda kaldıgım ıcın bıraz moral bozuklugu ıcın deyım sen gıtmedın mı::?
sağlık olsun öymen resimde uzak olan gönüllerdede uzak olurmuş
hehehe erol abı az once teldeydık bea
ewet abi arkadaşa gtr mi alıcaksınız dediğim gibi siz alıcısınız para peşinse sıkı pazarlık yapın özellikle özgürün dediği yeride arayın
abi ben dun senı gordukten sonra zaten kolay bırakmam peşini
onerıler ıcın saol olmadı bız ozgurluı bı tekırdag yaparız belkı yarın işi yoksa
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)