ya abı benım durum kotu yarın sabahı gorurmuyum acaba 3 e kadar dayanabılsem sızıcam bı yerde ama 3 e cok var
başkan iş öyledir de ben yemi yutmusumdur
sen şimdi kendi soledııne ınanıomusun
ohhhhhhhhh sarhıos gibiyim
öymen izin al yada arkadaşların seni idare etsin yada isal oldumde git istiharat et
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
gen cadam abi ne olur bi gün uyumasa
bu arada eyüp sahil yolunda gelirken birden gaza geldim kaskolmadıgını unutmusum sapka ucup gitti
eve kadar fön ceke ceke geldim
öymen resimleri ist mt ya atsana
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
siyahlimuzin, eroldayı, necropolis, C@NSU
muhabbetiniz bol olsun
heyooo ist mt de bi bayan yakaladım
evet bende sasırmadım degil sagolun aytac hanım thanks ...
du gelıom es es e
resimler atıcan mı öymen neyse ben kaçar iyi insanların yatma saati
yahu kırk yılın başı topiğinize ziyarete geldik buradan yazış işte
misafiri kendi evine gönderecek ya alla alla
cansu selam
abi saol cıkmadan bana ozgurun telını bı ayzsana abı sarjım bıttı aramam lazım okumuyo heralde
iyi ya tamam yazıyorum ne kızıyosun bu arada necropolis abı bugun bana vıteslı motoru asıladı yenı hedefler cok deıstı yanı...
bu arada bana guvenıp oyuncagını teslım ettıgı ıcın cok tesekkur eder saygılarımı sunarım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)