abi yolu bula bilecekmisin izin çıktı anlaşılan
abi yolu bula bilecekmisin izin çıktı anlaşılan
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ben haftaya pazartesi ve pazara caktım izni haberiniz ola hem pazartesi hem pazar girelim organızasyona
eyvallah abi demirciler sitesine geldin mi iş bankası sokağı 2. sokak oluyor anbarlar köprüsünden çık yukarı ışıklardan sağ yap doğrucana gel yaklaşık 1 km sonra site başlıyor iş bankası tabelası var
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın istanbul......
günaydın yüregi istanbulda atan herkes...............
yine yaptım romantık girişimi..........
offf bu gece cok yogundu oldum bıttım daha ehlıyet sınavına gırecem......
nese hayırlı işler bol kazanclar bı ıhtımal aydosda gorusme dılegıyle........
hayırlı işler bol kazanclar
günaydın millet birazdan çıkacağım geleceğinizi bilmek çok güzel
görüşmek ümidiyle..
Arkadaşlar herkese iyi haftasonlarıisınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Öymen,Özgür,
Gezi planlarını okudum neşem geldi inanın.Yapalım 29 Nisan da uzun yollu bişiler.
Erol Abi,
Arada fırsat oldukça giriyorum siteye .Gözüm,kulağım sizde abi
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
günaydın istanbul mt
sınava gireceklere basarılar diliyorum haftayada cok iyi organize olalım
sınav cewaplarını kım werceek...
[COLOR="Red"][B]FOREVERFENERBAHCE:pr: [/B][/COLOR]
shock bugün isanbulmt olarak güzel bi gezi yaptık katılım muhtesemdi
bi daha gürkan servise gidiyorum derse ben gelmem
her servise lazım
böyle giderse pazar günlerini istanbul mt temizlik günü olarak belirleyip kendimizi temizliye verelim
bütün motosikletler gıcırr gıcır oldu
benim için fark etmez nasıl olsa motor yok
offf olmasın abı pıs kalsın bırakın bende bas donmesı basladı
dayan oymen dıye kandırıyorum kendımı kaldı 7 saat 45 dak
necdet abi alırım anahtarını
sen özgüre söyle alırım anahtarını tavlada kaybetti nasıl olsa
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)