levent abi ben bilmiyorum ama istersen 11811 i ara okulun telf.iste ara sana tarif etsinler
levent abi ben bilmiyorum ama istersen 11811 i ara okulun telf.iste ara sana tarif etsinler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
evet doğru millet haklısınız..
ben diplomayı kaybettim adamlarda yenisini vermedi alana kadar ne çektim akşam oldu,
çabuk bitseydi ambarlara gelmekti niyetim erol abi!!
abi nedemek her zaman bu gün tahsilat günüydü gerçi işyerinde değildim cbf yele turladık biraz gelmeden haber ver
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yarın buluşacağız zaten kısmetse !!!
yarın tabiki buluşacağız abi nedemek
bne birazdan cıkıyorum belki birazdan bakırköye gelirim herkese iyi aksamlar öymen dergi duruyorsa onu alıyım senden yarın
mesai bitti artık evden netteyim görüşmek üzere
iyi akşamlar kısmetse yarın görüşürüz
ben geldim 25 karakter 25
özgür bakırköy demisin sertifikalar için buluşma olucak mı
herkese günaydın........................
özgür dergi bendede nası alcan sen onu bıde yarın kacta nerde buusuosunuz???????????????
yok cihan abi ya gezi cumartesiye alınırmı ben calısıyorum????
onumuzdekı hafta pazarı heycanla bekleyın
valla uyumustum
uyuyanlar uyandı
benden baska uyuyan kalamamıstır artık bi bilgi alsam ben kacvta nerde bulusuoz?????
aksam kacta donerız?????
sana o zaman biraz bilgi saat 13:00 de merter demirciler sitesinde buluşuyoruz oradan karsıya gecicez levent abiler servise ugrayacakmıs
oradanda biyerlere kaçarız yakın bi yere mesela aydos
erol abi buluşma büyük ihtimalle olur ancak katılamayan arkadaslarımız olacak burcu ve babası aytek abi mesela
abi merter demırcıler sıtesı neresı????????????
ben sınavdan 12:30 gibi anca cıkarım zaTEN
benım gelmem yalan olur o zaman oyle gozukuyor
neyse öymen ben seni yarın alırım belki buluşm asaati biraz sarkar erol abi motoruda servisten alıcam cünkü telefonlasalım yarın
bende biraz kestirmişim (uyumuşum) öymen merhaba özgür hoş tele bakmıyorsun ki yarın benimde beşiktaşta işim var motoru erken alırsam
tamam erol abı benım okulda besıktasta ıstersen bulusalım ben 12:30 civarı cıkarım sınavdan tahmını tabı
cbf yi verecek akraba biraz uykucu saat 10 dedim 11;30 dedi bakalım erken alırsam gelicem tel açarım
yarın geliyorum ben de, sınavdan çıkınca gelirim demirciler sitesine
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)