merhaba aytaç c.tesi levent abilerle anadolu yakasına geçicez ordan aydosa geçicez
merhaba aytaç c.tesi levent abilerle anadolu yakasına geçicez ordan aydosa geçicez
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
aytaç bundan sonra sana Mr aytac diyelim karısıklık olmasın
cumartesi 13:00 de buluşuyoruz müsaitsen gel
:D yok Mr aytac demenize gerenk yok ben unutmuşum sizin c.tesi aydosa gideceğinizi
kızma özgür tamamen unutkanlıktan
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
anlaşıldı merkez (pıhk pıhk)
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
özgür eksoz işini ne yaptın ve çantaların markasını söylemedin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol abi sertac tan bi haber gelmedi bekliyorum haber veirse sana söylerim henüz cantaları almamıstı galiba
cuma saatinden sonra ugrarım erol abi
tamam özgür 25 karakter25/25
doğruya bende bu adam pek nette durmazdı noldu diyorum
serviste sahi.....
istanbul MT merhaba arkadaşlar gününüz mutlu huzurlu ve kazasız gazınız açık geçsin
[B]MOTOR[/B] aşk,[B]MOTOR[/B] sevgi,[B]MOTOR[/B] özgürlük,[B]EN ÖNEMLİSİ MOTOR HAYAT DEMEK !!![/B]
Beyler gezileri cumartesilere mi aldınız.
Gelemiyorum üzülüyorum valla.
Neyse şimdiden iyi seyirler.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
merhaba hzafrey teşekkürler
bu pazar degil birdahaki pazar güzel bi plan olucak cihan abi
slm fırat düşen egsozla artcı olsun bana bişey olmasın saka bi yana gitti egsoz hükümsüzdür
moto gp den sonra bişeyler düşünüyoruz uzun yol mahiyetinde
yarınmıydı moto gp valla öle acayipimki bu aralar motogp den bile bi heber kaldım
HIııı anladım ısınma turları antremanlar sıralama turları vs vs
İİ eğlenceler sizlere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)