Eroldayı sitenin resmi pazarlıkçısı olsun Geçen geldiğinde CBF ve aksesuarları alma muhabbetini anlattı da , süper valla Hele nakit varsa zirve yaparım dedi
Eroldayı sitenin resmi pazarlıkçısı olsun Geçen geldiğinde CBF ve aksesuarları alma muhabbetini anlattı da , süper valla Hele nakit varsa zirve yaparım dedi
eyvallah aytaç iyi akşamlar/o öymen hoş geldin
saol necdet abi 25 karakter
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
aytac iyi akşamalr görüşmek üzere
haklısın necdet abi erol abi bu işte 1 numara
öymen okumaya yetişemiyor galiba erol abi
gençler iyi insanların yatma saati iyi akşamlar allaha emanet olun şimdiden hayırlı cumalar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
selamlar..............
ben geldim ama kalmamıs kimse necdet abi burda kacmaz gözümden
cesur arkadasım sende aramıza hosgeldın.........
off fena gezmısım........
sızde baya muhabbet bugun gördüğüm kadarıyla...
buyukderede net cafeden gırdım mesaja cevap ayzcam acılmıo delı oldum kapatıım bende
nese yarın gorusuruz artık
offf bu kadar olur ya
bilio musunuz benim adım da aytaç
bi bakiim istanbul mt ye dedim. baktım aytaç falan yazılmış
alla alla ben buraya bişi yazmadım ki bugün dedim
sonra baktım yukarılara aytaç sizin arkadaşmış
koptum ya
ne bılım ya gırdım ole bhı yorgunluk, bi şaşkınlık,bi enterasanlık,bir sazanlık vardı ustumde...............
ama benımkı cok kısa surdu..........................
sen baya etkılenmısın........
nese bakın sevgılı kankalarım abılerım arkadaslarım yoldaslarım benımkı kesınlıkle sazanlık degıldır..................
sazansın işte banane banane
itiraf et hade
heee tamam o zaman dusunme ögretmene bak arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmm
bir öğretmen her koşulda düşünebilmeliiiiiiiiiiii
allah verede karsına benım gıbı ogrencı cıkmasın ablamda ogretmen oda aynı seyı soyluyor her tıp ogrencı gormesıne ragmen benım gıbısını gormemıs daha...............
okulda hocaların beynıyle oynardım..
offf kafam karıstı dıe bırakırlardı dersı...
zaten mezunıyet yıllıgındada herkes kaynattıgım derslerden bahjsetmıstı
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)