bakalım pazrtesi izin verırlerse özgüründe işi olmassa gideriz belki.......
bugun pek bısı olcak gıbı degıl bı yarım saat sonra ben cıkarım sahıle
sonra besıktas tophane allah ne verdıyse
bakalım pazrtesi izin verırlerse özgüründe işi olmassa gideriz belki.......
bugun pek bısı olcak gıbı degıl bı yarım saat sonra ben cıkarım sahıle
sonra besıktas tophane allah ne verdıyse
ok haklısın evet 25 2525
iyi gezmeler şu c.tesi aydosu sıkıştır araya
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi sınavdan once otelde kalıp bı 3 saat uyumayı dusunuyorum olursa ole yaparız da kacta donerız tahmınen
????????????????????
bıde aydos ne taraftaydı ben bı aydos hatırlıyorum ama
karsıdaydı galıba
aydos yakacık'ın üst tarafı namı istanbulun balkonu
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tam bilmiyorum akşama doğru döneriz sana ayarlarız..
karşıdaymış çok bilirimya..
bende uzun zamandır gitmedim özgür yolu biliyordur o bizi götürür fenerbahçe tesislerinin önünden geçicez
ya bi şekilde buluruz gitmeye karar verdikmide şimdi tophane yapalım diosanız levent abimi ve erol abimi kıramam ararım ozguru
öymen sabahtan kendimi paraladım tophane yapcazmı diye motoru ayarlıyayım kimseden ses çıkmadı özgürün iki cep'ide çalıyor cevap yok bu cep telefonları niye varki
abi yolda olabılır ondan duymuyodur belkı nerelerdedır kım bılır
gidelim diosanız bıde ben ararıııımmm
necdet avıde gelebılır telı var bende
çorlu gezısınde herkesın telefonunu ele gecırdım sapığınız olucammmmmmmmmmmmmm
ya arkadaşlar ben uzaktayım ayrıca malum içişleribakanı
abi ben gelemem akraba motoru getirmedi öğlen gidip alıcaktık motoru ses çıkmayınca kaldı size iyi eğlenceler
evli adam motoru var diye her geziye gelemez zaten evdekiler motora kuma diye bakıyor
abi o zaman organızasyonlardan bırını artcılarla yapalım
alışır severler bende ayrıldıgım kız arkadasımı cagıırırım
ben ctesi sınav hesabı biraz turlarım
malum kazağımya...( naylon kazak )
araba kullanmama kızıyorlar beğenmiyorlar motorla hiç olmaz
herkeze iyi akşamlar ...
Ben de annemi ve yengemi akyazı kuzuluk kaplıcaya götürüp bıraktum, yeni geldim. Akşam benim de prog var tophaneye gelemem...
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)