eskişehir işi anlık iş işten izin alıp gelemem o kadar yol yapabilirmiyim bilmem gelirim dedim mi gelirim anlık iş şimdiden söz vermek olmaz
eskişehir işi anlık iş işten izin alıp gelemem o kadar yol yapabilirmiyim bilmem gelirim dedim mi gelirim anlık iş şimdiden söz vermek olmaz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hmm anlaşıldı bu arada ufak bı bılgı
nicholas patrick hayden az once gırıs yaptı
cok havalı serefsız
selam söyle geçen sene lastik (ismini hatırlamadım)geldi imzalı resmini alamamıştım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ya bırak abı yaw arkadas bı mont ıstedi laga luga...
turkun gozunju sevıım ben
ya bırak yemısım havasını senın elıne su dokemez necdet abı
alırsın anahtarını sen onun
jikleyi bii çekersin turboya baglar
anladın sen onu
günaydın millet gününüz iyi geçsin
bende birkaç teknik kapmak için geldim , biel atın banada
günaydınlar hepinize ......
günaydın sabah 7 de yattım site calsmıod.................
bugun bişi yapcaszmmı die uyandım????????????
yapcazmı????????????
bu hava ne bole yaaaaaaaaaa...............
o zaman ben yatıyorum............. bişi yapcak olursnız cebım herkeste var..................
by by görüşmek üzere
günaydın hayırlı işler bol kazançlar bugün tophane buluşması var mı?
pardon millet ama ben bu tophane neresi inanın bilmiyorum
doktor sen sınavdan sonra bizimle kaçacakmısın
buluşacağımız yeri bende bilmiyorum kimseden cevap yok beyler cevap verinki kendimizi ayarlıyalım
erolabi msn nen varsa bende bir resmin var atayım hemen?
levent abi özel den gönderdim mail adresimi resmi e- posta gönderki evdeki bilg. atayım
yolladım abi..25.25.25 hala 25 25 25
tamam abi teşekkürler 25 karakter
İSTANBUL MT merhaba gününüz mutlu geçsin.
[B]MOTOR[/B] aşk,[B]MOTOR[/B] sevgi,[B]MOTOR[/B] özgürlük,[B]EN ÖNEMLİSİ MOTOR HAYAT DEMEK !!![/B]
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)