günaydın istanbul........
keyfim hiç yok uykusuzum.......
baktım şimdi yagmurda yagıyo yanımda yagmurluk yok...
cumartesi sabah 7 de işten cıkıcam 11 de sınava gırıcem aksam 11 de iş alıcam nasıl????????????
günaydın istanbul........
keyfim hiç yok uykusuzum.......
baktım şimdi yagmurda yagıyo yanımda yagmurluk yok...
cumartesi sabah 7 de işten cıkıcam 11 de sınava gırıcem aksam 11 de iş alıcam nasıl????????????
öymen bulusmayı istersen sizin otelde yapalım nasılsa para vermemenin yolunu bulduk
para verecekmiyiz bilader
o öymen nettesin bakıyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
netteyim abi napıım???????????
otelde olunca hesapla ben ılgılenmıyorum baskan
ama gelın hallederız basımızın ustunde yerınız var
cumartesi beım yerımede gezın
bedava sirke baldan tatlı
gidilecek yer the plaza otel buluşma saati 23:00 olarak değişmiştir para getirmemeniz önemle rica olunur
akraba 24 ay için 1060 ytl faiz ödeyecek ben peşinciyim abi veresiye alırım ama faiz vermem faizle işim olmaz hoş evdekilerde öyle diyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi sen bırak faizi bi de indirime gidiyorsun
motoshowda faydalandık
ama hakinene nasıl 90 ytl demiş
kelebek dediki gidelim ses çıkmadı eldivenin fiyatı 90 ytl ama 30 ytl ye verecek istiyen varsa alırız gs 500 var çillop gibi makina 8000ytl istiyor algötür parayı istediğin zaman ver diyor ama arkadaşa da söyledim şu an motora vericek param yok
kimindi özgür motor dün gittim çanta falan taktırdım motosiklet mevsimi açıldı ben ordayken 2 adet sattı 4 tanesininde kredi başvurusunu yaptılar motosiklet magazasımı açsak ne yapsak özellikle bakırköyde bu işle magaza yok
necdet abi gelmiyormusun yemegi geçtik bari kahve içmeye gel
valla havaya bakıyorum ara ara, biraz kurusa gelicem Kaça kadar iştesin?
18;30 da çıkıyorum abi sen ne kursuna gidiyorsun
kurs mu?.........................
ohhhhhhhh iyice dıslandık smiley listesinde bıle adım gecmıyor artık
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)