hehe noluo dedikodu falan yaw????????????????
hemde bensiz... erol abı benı kırıyosn konuya acıklık getırmenı beklıyorum yanı.....
tophaneye gelcen dimi cbf ile görelim senı bı?
hehe noluo dedikodu falan yaw????????????????
hemde bensiz... erol abı benı kırıyosn konuya acıklık getırmenı beklıyorum yanı.....
tophaneye gelcen dimi cbf ile görelim senı bı?
yarın kaçta tophanede olaçaksınız cbf baya dolaştım bugün beşiktaşa geldim yazlık eldiven aldım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yapın valla makarayı.
ii oluo böle muhabbetler.
ortak gülünecek bişiler çıkıo.
eldivenlerinizi güle güle kullanın
abi sen benı arasana besıktasa gelıcem dıye bırer cay içerdik aaaaaaaaaa..
eldıvenler hayırlı olsun tophane yarın dııl heralde persembe olcak ben ızınlıyım butun gun uyar hatta uzun yol bıle yapabılırız yanı
motoru aldığım kişiye mont kask eldiven çanta aldım saat 12;30 gibiydi iştende fırça yadik yani zaman yoktu öymen motora yan ayaklık taktırdım millet motor benim zannediyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ya haber verseydı erol abi uyumazdım sabah konustuk ya burda......
ala ala sende kör nokta yakalama konusunda uzmansız bakıyorum allahatan genetık okumamaısın sen....
sonumuzu hayal bile edemiyorum yani.....
hem nıye ıkınızde ustume gelıosunuz bakıım ben hep ezılen olmusum bu hayatta...
varoslarım sokagında mendıl satmısım.....
ben zın bulamamısım ıtmısım motorumu 300km....
gelmeyın ustume
ben tophaneye özgürlerle bulusmaya gıdıyorum 11 de işyerıonden gırerım erol abı gelebılırsen gel onlarda bakırkoyden cıkıyo gorusuruz
ne zaman şimdimi allah allah
evet şimdi ben cıkıorum abı ozgurler bakırkoyden cıkmıstır sımdı haberın olsun gelırsen beklerız gorusuruz
öymen ben bekar adam değilim herhalde bizi biryerlerimizden astıracaksın
ben de karşıyımdır abi evli beylerin gece eşlerinden ayrı dışarı çıkmasına
bu konu da sevsim sizi yengeme selamlar
öymen ii gezmeler
yolda uyuyakalma sakın
geldimmmmmmmmmmmmm.....
merak etme uyuyakalmadım
gece baslıyor
muhabbet dönsün keyifler yerinde olsun kimseden bıkmam erol abi siz benden bıkmadıkca problem yok
öymen az önce yanyanaydık su prşembe gününü bi atlatalım gerisi gelir sırayla gidelim milletin kafası karısmasın
hehehe aaa benim yanımdakı senmıydın bak orda hiç solemıosun
tamam tamam persembe nolcak o zaman bı karara baglayalım yol da yapabıılrız aslında
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)