saol sanada iyi geçeler
saol sanada iyi geçeler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın istanbul....
günaydın yüreği istanbulda atan herkes......
vayyyyyyy be ne artistik giriş
herkese bol kazançlar hayırlı işler,keyifli sürüşler...
ben gune kırmızı ışıkta gecen bır dıngıle carpma rıskı ıle basladım....
umarım siz süper bı gun gecrırsınız hava cok guzel
günaydınlaaarrrrrr herkeze
mutlu ve huzurlu bir gün dilerim..
buarada es es müthiş ama erken organize bana ve ben gibi ( eroldayı )
gibilere organizasyon zor ve meşakatli
es es kötü birşeymi eğer öyleyse cidden bilmiyordum özür
eskişehir spor 1.lig deyken es es eskişehir diye tezahurat yapılıyordu bunda kötü birşey yokki herkese kolay gele
1968/69/70/71/72 dönemlerinde şampiyonluga oynamıs bir kulüp eskişehir
es es es ki ki ki eski eski es sloganları kırmızı şimşekler ünvanı
daha önce cok kez gittim ama gezip dolaşma sansım olmadı transit gectim
bana uyar
özgür kaç km ki eskişehir
yok yok kesinlikle kötü bir şey deil. aksine çok memnun oldum es es kelimesini topiğinizde görünce hani siz herkese günaydın yazmışsınız ya ben ona karşılık olarak sadece istanbul mt ye mi yoksa es ese de günaydın var mı diye sormak için öyle yazdım. takıldım yani size. muhabbete girmek için
yakın yakın beklioruz mutlaka
abi biz im grupta bayan yok
öymen ben eroldayı ve bir kaç arkadas kabul ederseniz geliriz
merhaba bugün cbf ye baya gezdim beşiktaş ikitelli topkapı 60,65 km yol yaptım vitesli baya kolaymış tavsiye ederim
evet deer yolda uzun hanımla gidelim desem olmaz
hem bence oraya gidince bir gün kalmalı derim ben.
tabi misafir eden olursa
şakamaka bende bazı işlerimden ötürü istanbul içinde baya dolaştım
ama trfikte baya zorya
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)