yaw daha öncede görmüştüm yaw. . . .
ama rahat rahat uyuma işi zor
yaw daha öncede görmüştüm yaw. . . .
ama rahat rahat uyuma işi zor
tophane buluşması ne zaman cbf 150yi adam 2800 e satmış
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi ben onun için gunu ancak aksam 11 den sonra soyleyebılırm siz bıgun soylersenız uymaya calısırım.............Ama uyarmıyım bilmiyorum
erol abi perşembe günü sertifikalrı bi aksilik olmadan alırsak
toplanalım bi yerde kurstan arkadasla ve diğer dostlarla hem ümmet abiyide gitmeden son bi kez görür muhabbet ederiz
tören düzenliyelim ümmet abinin elinden sertifikaları alalım derim
bence çok iyi olur çok iyi fikir
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum 11 gibi giricem tekrar o belli. .. .
sagasalım gidersek tabi
görüşmek üzere . .. ..
büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper saygılar sunarım. .. .
esen kalın. . .
hadigülke güleaksam ancak eskişehirmt yi bulursun online
ama pc ile motoru takas edersem sabaha kadar nette olurum
o zaman nasıl gezicem ben
özgür takasta anlaştınız mı
saol gorusmek üzere eskişehir mt beni bekle geliyrum.........
özgür motoru bılgısayarla deıstırırsen yukleriz bı motor yarısı takılırsın. ....
bide google earth yuklerız oylede dolasırsın muhahahahah.......
bye...........
abi olur demiş bakalım bi arasın sorsun mail adresimi yazdım motoru görüp kabul edere benden yana sorun olmaz
ben geldim ama benden baska kımse yok galıba.............
erol dayı sen de hoş geldin uyku tutmadı galiba
ben eskmt den sister bacı bayan dır dır siyah limuzinli aytaç
öymenle gezioruz topikleri
oooooooooo erol abi gelmiş
abi sen hosgeldın asıl
nasılsın gorusmeyelı valla bu saatte istanbul mt den bırını gorunce acaıp mutlu oldum bıde baktım erol abı uctum
erol abı eskısehıre dogru bı organızasyon nası olur??
eskısehir mt ve istanbul mt bulusması bız bugun ozgurlede konustuk gıbı yanı lafı gectı cok uzun ve kotu yolda dııl
ben sıcak baktım olaya ama tabı sımdı dııl hazırana dogru
evet aynen oyle oluyor karaktersizyirmibeşkarakter
herkese merhaba es es neden olmasın öymen ben evli bir insanım babayım öyle hemen olmuyor hazirana çok var şimdiden alıştıra alıştıra söylüyelim
heh en güzeli dimi burdan sabah bı cıkarız erkenden butun gun gezerız hatta eskısehır mt dekı arkadalar aksam burda kalın rakı ıcelım dıyolar bana cok ıyı plan gıbı geldı....
bugun ozgure soledım 3.5 saatte gıderıs dıo dınlene dınlene yawasyawas 5 saatte varırız en fazla
bide ucuz bı otel ayarlarız yada kamp hesabı cok zevklı olur
olur neden olmasınki gençlik
heh dimi sende cbf 150 ile ne gıdersın eskısehıre be erol abi yetişemeyiz sana artık
yakışır..............
yavaş yavaş gidelimki etrafımızı görelim şu çorlu gezisi çok hoşuma gitti geze geze değil mi ben çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)