yaa anlamıyorum bir insan nıck"ile bukadar özdeşleşebilirmi
hadi git çalış hayırlı işler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tmm calısıyım dedim ümmet abi aradaı birazdan onla buluşucaz gelmek isteyenler gelsin saat 14:00 te buluşuyoruz
özgür herhalde buluşmadan dönmedi buara dün ümmet abi baya kızgındı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
s.a. istMT merhabalaar
Erol abi bi msn acta resimleri atiim sana
Levent abi sanada geçmiş olsun abi her işte bi hayır vardır
Ben yarın başlıyorum bi terslik olmazssa
Gerçi hangi işimiz ters gitmiyoki
ve aleyküm selam fırat ellerine sağlık saol
yok abı bugun gece calısıyorum . . ..23:00-07:00 yani
tarabyada özgür ve ummet abiyle birer cay içtik sonra cafede bikaç resım atıp ayrıldık . .. .. ..
evdeyim suan bahçekoy. .. .
iyi yapmışsınız afiyet olsun
eyw abi saol hafta içi de bi tophane yapalım dıyorm onumuzdekı hafta plan içinde konusmus oluruz hem nasıl fıkır?????
çok iyiyim değilmi????
offf bugun uyumadım gece napcez bakalım sabaha kadar
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)