görüşürüz erol abi ben buralardayım
selamlar geldim bı arkadasa motor alıcaz demıstım ya ona dıreksıyon ogretıodum. .. . .
benım izin bu hafta persembe haftayada pazar ona gore yapalım organızasyonu. .. .
haftaya pazar kesın dııl ama ugrasıcam
evet abi bu pazar diil onumuzdekı pazar kapıcam ıznı yanı ıkı hafta var bı hafta onceden bellı ederız planı
marmara ereglisine gide biliriz veya gidicemiz yönü belirleyin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tamam yaw ben bu hafta içi bı tophane yapalım dıorum nasıl olur??_???
yada fatıh ormanında bırer cay içelim
ben eve dogru yola cıkıyorum evdev devam ederınm hayyata kalmaya devam edersem. .. . .. .
görüşmek üzere
inş abi ben duzgunumde bıoıosun ıstanbul pazar aksamları bu yol sakat oluyo bıraz bende tırsıourm acıkcası
nese abı kactım evden gorusuruz
okey iyi akşamlar 25/25 yav 25
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ben geldim sevgili istanbul mt. .. .
ama herkes yatmış galiba. . ..
size iyi uykular o zaman
Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
siyahlimuzin
bu gece öğrendik ki immigrant arada bizim eskmt ye uğruyormuş
saolsun çok memnun olduk
ben de sanalda da olsa iade i ziyaret yapayım dedim
yolunuz hep mi hep açık olsun istanbul mt
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
günaydın istanbul mt
siyahlumizin teşekkürler tüm motosiklet tutkunlarının yolu acık olsun
erol abi sabah gelirken ilk yardım kursuna ugradım sertifikalar gelmiş perşembe günü teslim alıcam haberin olsun
özgür katılım belgesimi sertifikamı verecekler acaba?
günaydın herkeze.
haftaya benim açımdan üzücü bir haberle başlıyorum
gazeteye çalışmakta olduğum işyerinin devir ilanıyla başladım
kısacası işsiz kaldım demektir hayırlısı neyse o olur tabi...
günaydın levent abi hayırlısı olsun her işte bi hayır vardır
bu reklam sektöründe bi dalgalanma var galiba
erol abi setifika verecekler ama fotograflı kimlik kartlarını dah sonra vereceklerdi
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)