özgür yine kayıp öymen tophanede buluşmamı var
özgür yine kayıp öymen tophanede buluşmamı var
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ben de geldim biraz işlerim vardı bugünkü gezi içinde aksam öymeni aradım ama telefonu kapalıydı mesaj attım tabiki motogp de olucaz
erol abi motosiklet hayırlı olsun en kısa zamanda sende sahip olursun inşallah
henüz eve ugramadan ümmet abinin resimlerini attım nete gece belki tekrar girerim ümmet abi bu aksam beni ara cd leri getiriyim okula
bu akşam buluşma var mı özgür
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi bi buluşma yok ama ümmet binin resim cd leri ben de onları vermek için kagıthaneye gitmem gerek malum sabah darıcaya gidecek
yeni resimleride kendi baslıgında mevcut bakabilirsiniz
baktım maşaallah ümmet abi durmuyor gez babam gez
hehehe geldim tophanenın havası bı ayrıdır tabı ama ortakoy le yetındım bikaç arkadasla takıldık bıraz
yaw boyle havalarda sahıl turu mukemmel oluyor. .. .
ama dangalak dolu yollar haberınız olsun
(her zaman oyle ama bugun kasıtlı yola cıktılar heralde)
bu arada ben 15 dak sonra sarıyer sahıle ınıorum gelen olursa goruselım. .. ...
özgür senın dergı benım bagajda kalmıs
heberın olsun bı sekılde ulastırıım ıstersen hafta işçi tophane mophane yada besıktas yaparız alırsın. . .... .. e tabı colada içeriz
ben cıkıyorum artık gece girerim saglam kalırsam. .. .
herkese iyi akşamlar. .. .
öymeniyi gezmeler aman dikkat et trafik çok berbat dikkat dikkat
dergiyi moto gp için almıstım zaten o zaman a kadar saklarsan 2 bilet var ucunda o senin kısmetinmiş
bu arada hafta sonu bişey yapamadık hafta içi bi ara buluşalımda ümmet abiyi agırlıyalım ne dersiniz bir az sohbet ederiz
moto gp gidilecek mi...............
moto gp ye gidicez ama erol abi ben baska bi grubtan arkadaslara söz verdim onlarla gelicem bakırköyden
ben geldim. . .
bwn güzelim
dunya gfuzel. . .. .
hayat güzel........
ımla kurallarını asarsam kızmayın muhahahaha
sağlık olsun cbf 150 sahibinden.com da acil satılık 2800 istiyor 2000kmde
eger sorunlu motor satıosa alırız anahtarını olur bıter muhahaha
öymen hoş geldin pazartesi olsun arayacağım hayırlısı
fiyat biraz düşük geldi o bakımdan
bende 1000 ytl vericem benimkini yeni bişey alıcam
3 gündür cbf 150 deniyorum ilk vitesli kullanmam benim çok hoşuma gitti gaz kolu hemen cevap veriyor
hosbulduk
hadi hayırlısı erol abı
çok sevinirim sende alırsan motor,
hafta içi falan derken hangı hafta içi hangi gün ona göre izin alırım b en
offffffffffffffffffffffffffffffffffff
merhaba arkdaşlar,
eroldayı cbf yakışmış sana yahu
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)