bir iki aklı evvel show yapmaya kalktılarda bana daha önce denk gelmemişler
banada denk gelseler. . .. . .
bende stoppie yapardım akıllanırlardı muhahahahahhaha
abi adamlarda kask bile yoktu onun için biz kaskadık sımdı hız yaparlar kaza yaparlar falan bu genclerı pıstlerde gormek ısteriz. .. .
gecen aksam ntv spor haberlerinde otomobil sporlarının harika cocugu vardı avrupada tek puan alan pilotumuz aynı zamanda adamın dediği su
piste michael schumaheri gören her türk bu aracı ben daha iyi kullanırım diye söyler diyor biz de yetenek dogustan
dogru bence. . karaktersiz 24bucuk karakter
gençler yarınki geziye gelemiyorum bilginize
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
öymen cenaze evine gidemedim yarın taziye için gitmem gerek çok yakın akrabalıkta var babam ikaz etti
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
anladım abı tekrar basın sagolsun bı degısme olursa bızım nolar var ssende
bir değişiklik olursa ben sizi ararım ok
hayırlı olsun abi sanada yakışmış he inş senıde kendı motorunla görcez fotolarda
şu okul lar bir kapansın önümüzü bir görelim allah kerimdir
kısmet. .. karaktersiz 25 karakter
ben eve dogru yola cıkıyorum evden devam ederım. .. ..
selamlar geldim. . . . . . . . .
size iyi eglenceler..................
iyi haftasonları herkeze..
gezi iptal olmuş saol levent abi sanada
Arkadaşlar herkese iyi haftasonları.Motorun maaşallahı var Erol Abi.
Bu hafta Belgrad iptal oldu.Öymen aradı saolsun.Cumartesi çalışıyorum ben de.
Haftaya motogp ye gider miyiz aynı ekip.Ben dergimi aldım listeye yazıldım.Necropolisi de gördüm listede.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
selamlar
uyandım sonunda . . .. . . .herkese iyi günler. . . .
ben motoru temizleyip tophaneye dogru bı sahıl turuna cıkıyorum. .. .
görüşmek üzere
Kuaföre gitmeseydim gelirdim :(
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)