niye be cümle kurmayı ögretiyor en azından
yaw bırak yaw karaktersiz karakter bunların25ide
bu arada konunun linki
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gal-keyfi.html
sonradan geziye katılım olursa yol çizelgesi yapsaydınız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yol çizelgesi?????
o biraz kasar işte işteyım çunku aksam yapabilirim yapabılırsem
yol güzergahı fıratta var ben cekmiştim bakalım ayarlarız
öymen önceki geziye gelenlere haber ver sen gelebilirlerse gelsinler
çizittirinde özgür sonradan gelirsek zorluk olmasın bi zahmet..
abi bens ana olayı anlatıım herkese acıklayıcı olur hem konuyada yazarım. . .
besıktastan sarıyer istikametine dogru devam edıosunuz maslak parkormanı gectıkten sonra sola bahcekoy t5abelası var o kosede benı arayıp beklıosunuz ben 4 dak ıcınde yanınızdayım buyuk ıhtımalle:D:D
abi fırsatım yok yapamıorumkı . . . . .. ..
ya besıktasa gelen yok heralde ozgur ben sizi hacıosmanda karsılarım besıktasa gelen olmazsa
ya şuda varkı hangı yere gıtcez nesetsuyuysa harıta ona gore olmalı
amma yaptınız he zaten hepsi aynı parkın içerisinde bitane yol var sadece gidiş
aman sende bugun amma salladın he fatih ormanıyla neşetsuyu aynımı arkadasım. . .. Öle yolda satasanı kovalamaya benzemez bu işler özgür. . .
alırım anahtarını mike (mayk)
ben cbr 125 zat150 topıclerıne atıcam en sonunda konuyu mıllet oralarda muhabbette
yok bea tarabyada geçmiş olurdun sen o dingilleride bizim motorların tek teker yapamaması kotu oldu muhahahhaa
ben agarlıgımı her daim korur yere saglam basarım iki viraj sonra yaklasamazlardıda benzin yoktu
zaten motoru değiştirirsem eger sadece benzin deposundan dolayı değiştircem daah büyük bi depo lazım bana
ne oldu çorlu yolunamı benzentiniz oraları yoksa numara mı yaptılar size
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)