hoş geldin ender güzel bi motosiklet inşallah en kısa sürede istediğin motosiklete sahip olursun
hoş geldin ender güzel bi motosiklet inşallah en kısa sürede istediğin motosiklete sahip olursun
hoş geldin ender
günaydın istanbul
günaydın yüreği istanbulda atan herkes. ..
uykusuzluktan oluoum yaw
he bu arada hayırlı işler . . ..
özgür kesin yer soyle bende 9 gibi bulusma noktası falan ayarlarım
siz erkenden toplanın fakat nereye ve nasıl gidileceğini belirtinki sürpriz yapabilem..
tamam levent abı de yer kesın bellı değil şimdi akşama dogru yazarız herhale baksana kımse yok
tamam artistik yok
özgür nereye gidiyoruz ben 9:30 buluşma saati düşündüm sende o taraftan gelicekleri 9:30 da alırsın tarabya sahılde falan bulusuruz hayrola kafede birer cay içip bahcekoye gecerız ama suda varkı pıknıgı nerde yapcaz???
sen ban onu sole
arkadaşlar merhaba
ismim hikmet. beylikdüzünde oturuyorum ve işyerim üsküdarda. ilerlemiş yaşıma rağmen (39) motora yeni başlıyorum. cbf 150 aldım sanırım haftaya teslim alıcam. umarım sizlerle güzel anılarımız olur. sevgiler
ok o zaman ozgru sole yapalım ben konuyu acıorum sabah 9:30 da beşiktastan gelenleri ben alırım sende sızın o tarafta bı yer sole gop falan
ok o zaman açıyorum baslıgı duyurulardamı acıım???????????????
hikmet abi hoşgeldin bende belikdüzünden levent ilerlemişmi bilmem ama 34
yani kardeşin
aga sat biraz gec olsun mesafe yakın bakırköy 10:00 beşiktaş 10:30 olsun duyurulardan acabilmen için onay gerekir gecen seferki gibi ac zaten fazla gelen olmaz bizim tayfa nın dısında
fıratta geliyormu?????????
ok o zaman acıorum....25 karakterin
actın konuyu hadi bakalım ben ümmet abinin resimleri siteye atıyorum sonra bakarım
ok hade hayırlısı bu 25 karakterin 25inide sevmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)