selam görkem gelmeyi düşünüymusun?_
selam görkem gelmeyi düşünüymusun?_
görkem ilk bir kaç resim belgrad bendlerden
daha sonrakiler bahçeköydeki bir botanik parktan bu konuda öymenin daha cok bilgisi var hafta sonu cumartesi günü buralardan birinde mangal keyfi yapıcaz fakat cumartei günü botanik parkı gezmek sadece kayıtlı üyelere acık
ama baska bi zaman bu güzel yeri toplanıp gezebiliriz
not: içeri araç alınmıyor
GELDİM KUSURA BAKMAYIN cok cok yogunum sık sık yazamıyorum pıknık cumartesiyse ordayım yeri sec ozgur ben almam o gunahı ustume. .
kend,in pişir kendin ye yapalım ama ona göre. .. .. .
hatta pıknıkten once ufak bı sahıl turuda yapabılırız ben besıkatstan geleceklerı alırım sende sızın o taraftan. ..
aldığınız kararları burda yazın ve çorluya gidip geln arkadaşlara bilgi verinki katılım olsun hadi bakem
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
e daha karar veremedık ama yarın kesın karar verelımde bı sonrakı gun için katılım fazla olsun . ..
hatta yeni konu da açalım
yaw istanbul mt nin delisi gibi hissediorum kendimi gece kimse yok keni kendime yazıyorum. . .
mesajlar birleştiriliyo falan . . .
sayın istanbul mt uyeleri özellikle özgür ,erol abi ben bu sabah 7 de çıktım netten ogleden sonra 3 te gelicem su organızasyon işini erken ayarlayıp yazmak hatta konu acmak lasım. . . .
ellerinizden öper erken acalım gelmek isteyenler sonra yenımı haber verıosun demesin . ..
bende 3 ten sonra zatcıların konuya cbr125 e hepsine yazıcam. . .. .
hade kolay gelsin. ..
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
herkese günaydın... ....
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Herkese merhaba ..................
günaydın herkeze.. hayırlı cumalar.
özgür , öymen haftasonu derken ctesimi ? bende komşunun
motora rodaj hesabı uğrayabiliriz hem benim açımdan hemde arkadaşım gürkan için tanışma fırsatı olur..ü
eşim duymasın (şaka tabi)
günaydın istanbul mt hayırlı cumalar merhaba anka
abiler o halde belgrada gidiyoruz neşetsuyu tarafında yayılırız
herkes ne tarz et seviyorsa ona göre seslensin
ben suan ümmet abiyi bagcılarda bekliyorum ümmet abi konuya girersen beni ara caminin önünde sabahtan beri bekliyorum telefonun kapalı millet artık önüme para atmaya basladı zabıta beni kaldırmadan gel
ümmet abiyle buluşa bildin mi
mangal işi ne oldu ..............
gidiyoruz abi cumartesi günü bendlere kendimiz pişirip kendimiz yeriz umarım pişirme işinden anlayan vardır
konu ne zaman açıcaksınız yer hakkında bilgi ve ulaşım nasıl olacak
istanbullu motorcu arkadaşlara selamlar sevgiler sunuyorum.ben ender.8 senedir ankarada okuyordum. yazın öyle umuyorum istanbul da ya da yakın bir ilde göreve başlayacağım ilk mtosikletim olarak cbf 150 düşünüyorum.sizler ile tanışmak ve msn imi eklemenizi isterim enderbahar@gmail.com .keyifli ve güvenli sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)