abi bi serviste denesin bence regal sanki daha kaliteli
yazdım bakalım msnden
birde onu gezdireceğiz,kazanalım derken
hemide yeni evli vayki ne vay..
bunu duymasın kesin alır
( şaka tabi )
Aman abi dikkat et.
Ben bi evli arkadaşıma ön ayak oldum motor aldırdım.Eşi ve ailesi ile aram bozulacaktı.Bi süre sonra da sattı.Neredeyse ben alacaktım moturunu iki katı fiyatına
Bu arada ben de Regal i tavsiye ediyorum.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
dün bir abimdeydim adam yaş olarak benim büyüğüm dalış ve buna benzer sporlarla uğraşmış aklının bir köşesindede motor var biraz gaz verdim tabi
ciddi ciddi motor bakıyoruz adama ben nekadarlık bakalım dedim?
adamın bana cevabı yamaha drag star 650 oldu.
tabi ben dumur..
kesin...
erol abi şu teli verebilecekmisin?
arkadaş sabırsızlanıyor
Selamlar dostlar;
O gün geldi çattı işte Birazdan çıkacağım. Uçağım saat 16:55 te kalkıyor SGH'ndan. Görüşebildiğim, görüşemediğim ve bu mesajı okuyan bütün dostlarıma iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.
Yarın teslim olucam ve nete girebileceğimi sanmıyorum bugünden itibaren. Yani bu son mesajım. Öyle dokunaklı şeyler yazmızcam çünkü hem askerliğim kısa hemde hiç sevmem ayrılıkları, gidicem gelicem hayırlısıyla. Nete girme fırsatı bulduğumda da mutla yazarım buraya.
Hepinizin yolu açık olsun Allah kaza bela vermesin inşallah.. Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin.
Deniz Er Çağlar İLİ
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
çağlar hayırlı teskereler güle güle git güle güle gel
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hayırlı teskereler chagler
nuh beyi aradım erol abi elinde regal yokmuş ama 2005 tıger var 2500 kmde yeni sayılır ama 3500 diyor birşeyler yaparız diyor ama ...
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
İstanbul-MT haydi motogp ye.
Eğer bu sene yeterli çoğunluk sağlanmazsa seneye motogp Türkiye'ye gelmeyecek.
MotorOn 2Teker gibi degiler ücretsiz bilet veriyor. İmkanı olan mutlaka gelsin.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...nizasyonu.html
nezamanki bu gp ? 25 25 25
karakter şartya 25 hesabı ondan dolsun diye..
buarada sen hangi programları kullanıyorsun ve nekadar iyisin??
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)