resimler için teşekkürler abanta ne dersiniz yada yedigöller'e
abant gidiş geliş 550 km
resimler için teşekkürler abanta ne dersiniz yada yedigöller'e
abant gidiş geliş 550 km
heh evet olur ama biraz soguk olur
bosver yol olsun amaç ama suda varkı ben bıtek 21nısanda izin alabılırım haftasonu olarak ogunde sınavdan gec cıkıcaz ben gelemem fıratta ole
geç çıkarız diosanız sınav çıkışı gelrim
nereye bakıosun abantamı?
abi ben hep coşkunumda iş saatleri ters bu aralar bizden bi arkadaş dogum izninde izinler uymuo bı uysa hergun gelırım ben
yarın istanbul parka gidicem büyük bi ihtimalle
sen bu geziyi bu haftamı diyorsun yoksa yoksa 21 nisandamı
bugün akrabama cbf 150 baktık yarın kredi işini halledicem bir terslik olmaz ise buhafta alıcaz motoru onu mt li yapıcam anahtar teslimi 4.000ytl
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
doktor senin aparatı arkadaşa söyledim bakacak bana haber verecek abi hakkımıza hangisi hayırlı ise o olsun ben merdivenleri yavaş yavaş çıkmakta fayda var diyorum gezi işi nede soğuktular ama en son izin çıktı zaten nerdeyse cbf 150 banada satıyordu arkadaş para bile istemem dedi canın nezaman isterse o zaman verdedi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Erol Abi dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun.Öyle demek lazım.Dilerim gönlündeki motora tez elden kavuşursun.
Necropolis bence bu ehliyet işini Özgür ün de dediği gibi çok gözde büyütmemek lazım.Geçtiğimiz pazar gezide benim ehliyetim vardı ama motorun muayenesi yoktu Allah a emanet...
Hani yeterki kaza bela olmasın.Haklı da olsan haksız duruma düşersin.O riski de temkinli ve güvenli bir sürüşle asgariye indirirsin.
Bence de Abant fena fikir değil.Epey zorlar ama olsun.Biraz yol yapmış oluruz.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
ahhhh ahhhhh ebnde izin yok hafta sonu hafta içi dersenız bana bı hafta onceden izni ayarlamaya calısırım
ozgur(KARABATAK)oldun yine sana nasil ulasacaz beni bi ara
herkese selamlar
motociklet
serkan nerdesin yaw hiç sesin çıkmıyor çorluyada gelmedin kulaklarını çınlattık hakkını helal et
günaydın hayırlı işler bol kazançlar dilerim öymen sen kendini ayarla gidelim bence sorun yok
günaydın erol abi
doktor ehliyet tabiki lazım ama o kadar yol yaptım sadece sehir içinde yakalandım hep uzun yol daha rahat
serkan arayan bulur ararım bugün
günaydın arkadaşlar..
bir arkadaşım regal veya tıger bakıyor ve ciddi kredi kartına 24 ay istiyor
taksitleri kaça gelir öğrenebilecek olan varmı??
benderegal diyorum fakat boyu 1.90 cm korkusu ondan
erolabi şu teli bi atıverde sana zahmet bir soralım bakalım kaçaymış..
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)