tamamdır görüşürüz orada fırata ulasırsanız 12:30 da otobüs duragında olsun
şu gezide gop buluşmasının saatini bakırköy buluşmasını saatini b.düzü buluşmasının saatini b.düzünden kesin hareket saatini bi yazın bir de paralı yolmu e5 mi onuda yazın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
şöyle olmuyomu?
otobanda gop sapagı 9:30
10:00 bakırkoy
10:30 beylikdüzü
yaklaşık 11 hareket
e5
benim için okeydir 25/25*25=25
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
resimleri ekledim gidiş için yol e5 yazdım saatler zaten yazıyodu katılımcı listeside aksama daha belirginlesir ben 3 ten sonra full netteyim zaten
Günaydın arkadaşlar, bende birazdan çıkıcam gezine gezine gelirim malum yolum uzun.. Pendikten gelicem... Saat 1 de görüşürüz...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
bende 12 de cikiyorum sirkecide gorusuruz
özgür fırat geliyor haberin olsun
arkadaşlar size iyi eğlenceler çağlar sanada hayırlı teskereler
saol erol abi ben çıktım 3 te netteyim . . .erol abi gezi yazısına baktınmı alper timde katılmak istiyor tekirdağ tarafına gitcekmiş motoru açmak için ama biraz hız yapması gerekiyormus 100 120 arası ben ilerde beklerim dedi sende konuş istersen
görüşmek üzere. . .
@öymen, ok kardeş orda görüşürüz..
@eroldayı; Allah razı olsun sağolasın abi..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
slm millet saat 10.30 da beylikdüzü tatilyanın önündeyim bilginize!!!
tophanedeydik bugun caglar ozgur ben oturduk braz ayrıldık iyiydi orda bi mt li daha bulduk
istanbulda hergun sürüyorum yarın yokmus gibi dusunuorum motora bınerken
özgür nerelerde ses sedası yok
biri banamı seslendi ne
ben fıratıda alıp aytaclara bakmaya gittim motor servisten geldi fakat arızayı cözememişler pazartesi gene gidecek herkese selamı var
unfortunate 10:30 da ordayız
öymen eger karsıdan gelicek arkadaslar kesin gelicekse eminönünde buluşabiliriz
abi hammer kesin gelio beşiktaşta bulusuyoruz onunla teldede knustuk sern bızım otelın onune gel orda buluscaz onla benım içinde daha kolay olur gelmek yılan hıkayesıne donmesın gopa gelmemız
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)