özgüre sormak lazım aytaç,volkan geliyormu acep?deer_152,unfortunate,sen,motorize_deli eroldayı geliyorlarsa aytaç ve volkanıda ekle ve konuyu aç istersen
özgüre sormak lazım aytaç,volkan geliyormu acep?deer_152,unfortunate,sen,motorize_deli eroldayı geliyorlarsa aytaç ve volkanıda ekle ve konuyu aç istersen
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
arkadaşlar çorlu gezisi için konu açılmıştır bilginiz ola
ne demek abi inş faydası olurda katılım artar
afiyet olsun..................
özgür çorludan dönmemiş teli cevap vermiyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
herhalde özgür çok beğendi orayı baksana ses seda yok
özgür!!!!
gelmedinmi hala nerelerdesin??
yarın tophanedeyiz ona göre
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
uyan istanbul mt
günaydın arkadaşlar.................
günaydın ben de geldim tam oldu galiba
dün havanında güzel olması sebebiyle dolaşa dolaşa geldim akşama dogruda bakırköye ugradım oradan tophaneye gectik biraz yorgun oldugum için eve döndüm ben
aytacın motosiklet hala tamirdeymiş ama gelip gelemiyecegi bugün belli olur
saat 13:00 gibi bende tophanede olmaya calısırım
bu arada yer güzel bi mekan
işte mekandan birkaç resim
detaylı bilgi için http://www.yalirest.com
nihayet geldin be kardeşim artık şu telefonunu yaptırrrrrrrr
dün gezi için konu açılacaktı senin cep'i öymene verdim haberin olsun
günaydın. . . . . .
özgür geldin sonunda bea. . . .
beğenmişin bakıyorum konuyu actık ama konu ölmüş
özgür sirkeciye gel istersen sende beşiktaşta buluşur beraber gideriz
tamamda tophaneyemi gelcen yoksa ben çağları almaya sirkeciye gitcem oraya mı gelcen?
fıratın haberi varmı gelcekmi?
tamam o zaman bende 1 de iskele cıkışındayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)