bidahaki bulusma ne zaman acaba?
bidahaki bulusma ne zaman acaba?
vallahi kardeş ne zaman istersek ama katılım fazla olmalı ki zevkli olsun.. bak bu son buluşma iyiydi ama yinede istanbul gibi bi yerde 50 den fazla katılım olması gerekirdi.. yapalım ole bi organizasyon ama çalışmak gerek kalabalığı sağlamak için..
to be or too be
Kedi de burada.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Merhabalar. Ben Panormos... Bende sizler gibi motosiklet merakım yüzünden Keeway superlight 150 cc bir motor aldım. İleride Enduro'ya geçmeyi düşünüyorum...
Motor dünyasıyla tanışalı çok olmadı. Şunu söyleyebilirim iyi ki tanışmışım. Asıl mesleğim dublaj teknisyenliği. Sinema, Belgesel Dizilerde Ses teknisyenliği yapıyorum. Tiyatro ve seslendirmeyle uğraşıyorum. Boş zamanlarımda motorcu arkadaşlarla tanışmak isterim. Bilhassa Superlight 150 cc motoru olan arkadaşları bekliyorum...
Bilhassa İstanbuldaysam ve çalışmıyorsam muhakkak organizasyonlara katılırım.
MSN : omer_evren@hotmail.com
Bu arada Ben Camlıca Tepesinden...Efendim emailim omerevrenx@gmail.com
Saygılar hürmetler
Selamlar aranızda yeniyim bişey sormak isitiyorum. Aramızda floryada oturan var mı ?
siteye hoşgeldin arkadaşım..panormos adlı üyeden alıntı
topiclere bekleriz:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=2985
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12172
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
herkese selam.sefaköyde oturuyorum işim floryada.işim gereği pazartesileri çalışmıyorum.bu nedenle hafta sonu düzenlenen aktivtelere katılamam. ama p.tesi günleri boşum.
Merhaba arkadaşlar, artık bende etkinliklerinizi izliyorum ve katılmak istiyorum.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
bende bende istanbul/ gaziosmanpaşa
98 Beygir.....
bende üsküdar zeynep kamilde ikamet ediyorum
Bende ist.liyim
Soda Ayran Cool
İstanbul'dayım demekle olmuyor.. Hepinizi Galata buluşmalarımıza bekliyoruz öyleyse Biz taa kalkıp Gebze'den geliyoruz her buluşmaya.. Sizler gelmezseniz ayıptır ama değil mi
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
herkesz istanbuldan ya (levent)
ABİ BEN NEDİYİM ŞİMDİ İÇİMDEKİ BEN UYANDI GENE 150SİSİ YAZMIŞ MOTORUNA 150 CC YAZACAĞINA İKİNCİSİ ANADOLU YAKASIMI İSTANBUL OLACAK YOKSA AVRUPAMI BENCE SEN AYRIL BU DAHA KOLAY HANGİMİZ İSTANBULLUYUZ DİYE DÜŞÜNMEYELİM NASIL AMA BU ARADA BEN GÜLTEPEDEYİM
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
nışantaş aktivitelere varım
Ben de Gaziosmanpaşadayım.. İş saatlerimle kesişmedıkten sonra butun aktıvıtelerınızde yer almak isterim.. Sevgiler saygılar Bu arada ufak tur lar düzenliomusunuz, biri beni bilgilendirsin
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Aramızda bu kadar gezmeye-buluşmaya istekli arkadaş var o zaman buluşalım. Mesela bi akşam taksime çıkalım, sanırım herkesin kolaylıkla bulabileceği, ulaşabileceği bi yer ne dersiniz?
Arkadaslar onumuzde büyük bi fırsat var bulusabılmek için.. Haftaya 26-27 agustosa denk gelen günlerde Barışa Rock festivali var.. SuSpect nickli arkadasım bu konu ile ilgili bi topic açmıştı.Kendisinden o topicin linkini buraya yazmasını rica ediyorum. Bu vesile ile güel bi buluşma gerçekleştrebiliriz.Sanırım festıval alanına motor sokmak konusunda da izin almıstı kendısı.. Düşünsenıze o kalabalıkta biz ve motorlarımız.Zaten vespa clup, woswos clup gıbı bı cok grup orada olacaklar..
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Ewt barışa rock'a motorlu bi grup olarak katılmak çok iyi bi fikir, zaten ben motorumla gidecem inş.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)